Ed Sheeran svoju je tugu pretvorio u glazbu i jednu od njegovih najpoznatijih pjesama "We Are".

Galerija


Iza popularne pjesme 27-godišnjeg britanskog glazbenika Eda Sheerana "We Are", krije se zapravo jedna tužna priča koju je pjevač doživio u djetinjstvu.

Vezani članci Matej Mlađenović (Foto: Screenshot Dnevnik.hr) Tko kaže da twerkaju samo žene? Pogledajte kako to radi vama dobro poznati frajer! Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Ogorčenost izašla na vidjelo: Slavni glazbenik ružno opjevao dvije bivše djevojke koje znaju baš svi

Naime, prije 12 godina u strašnoj nesreći Ed je izgubio prijatelja iz razreda Stuarta Dinesa, koji je tragično izgubio život u nesreći koja se dogodila na školskom izletu.

Usred boli i tuge, Ed koji tog dana nije bio s njim, odlučio je napisati pjesmu i otkriti u njoj sve svoje osjećaje, a ona je postala popularna već na početku karijere kada je tek počeo svirati u Londonu i koja mu je zapravo otvorila vrata uspjeha.

"Ed se morao suočiti s gubitkom i smrću osobe koju je pratički viđao svakog dana. Odlučio je napisati pjesmu o svojim osjećajima, stoji u odlomku knjige "Ed Sheeran" autora Seana Smitha koji je objavio The Mirror.

"Strašno ga je to pogodilo kao i mnogo druge djece", otkrio je otac preminuloga dječaka Seanu Smithu.

Podsjećamo, Ed je nedavno oženio i djevojku Cherry Seaborn s kojom je u vezi još od srednje škole.

Jadranka Sloković, Ella Dvornik i Ana Gruica našle se na modnoj pisti, sve je popratila Ana Karamarko

Glazbene mega zvijezde za videospotove birale su Hrvate! Koga su sve proslavili?