Tužna pozadina pjesme

Tugu nakon tragedije pretočio u glazbu: Slavni glazbenik popularnu pjesmu posvetio posebnoj osobi

Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran i Cherry Seaborn (Foto: Instagram) Ed Sheeran (FOTO: Getty) +0 Ed Sheeran (FOTO: Getty) Galerija

Ed Sheeran svoju je tugu pretvorio u glazbu i jednu od njegovih najpoznatijih pjesama "We Are".

Iza popularne pjesme 27-godišnjeg britanskog glazbenika Eda Sheerana "We Are", krije se zapravo jedna tužna priča koju je pjevač doživio u djetinjstvu.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran ''Napadao je posadu...'' Pjevač o kojem se trenutno priča u Hrvatskoj doživio je incident na zadnjem letu, jedan putnik opisao je što se događalo!

Naime, prije 12 godina u strašnoj nesreći Ed je izgubio prijatelja iz razreda Stuarta Dinesa, koji je tragično izgubio život u nesreći koja se dogodila na školskom izletu.

Usred boli i tuge, Ed koji tog dana nije bio s njim, odlučio je napisati pjesmu i otkriti u njoj sve svoje osjećaje, a ona je postala popularna već na početku karijere kada je tek počeo svirati u Londonu i koja mu je zapravo otvorila vrata uspjeha.

"Ed se morao suočiti s gubitkom i smrću osobe koju je pratički viđao svakog dana. Odlučio je napisati pjesmu o svojim osjećajima, stoji u odlomku knjige "Ed Sheeran" autora Seana Smitha koji je objavio The Mirror.

"Strašno ga je to pogodilo kao i mnogo druge djece", otkrio je otac preminuloga dječaka Seanu Smithu.

Podsjećamo, Ed je nedavno oženio i djevojku Cherry Seaborn s kojom je u vezi još od srednje škole.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Svjetski poznati glazbenici u svojim spotovima angažirali Hrvate (Foto: Dnevnik.hr) Svjetski poznati glazbenici u svojim spotovima angažirali Hrvate (Foto: Dnevnik.hr) Svjetski poznati glazbenici u svojim spotovima angažirali Hrvate (Foto: Dnevnik.hr) Goran Višnjić (Foto: Profimedia) +1 Nina Morić (Foto: Instagram) inMagazin Glazbene mega zvijezde za videospotove birale su Hrvate! Koga su sve proslavili?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene