Pjevač Ed Sheeran uspio je ostvariti svoj dječački san.


Britanskoj pop zvijezdi Edu Sheeranu ostvarit će se davna želja - bit će gostujući glumac u sedmoj sezone  serije "Igre prijestolja", piše časopis Variety.

Vezani članci Ed Sheeran i Cherry Seaborn Mjesecima krio da će biti tata: Jedan od najvećih romantika dobio kćer i nadjenuo joj skroz neobično ime Ed Sheeran - 1 Otišao u mirovinu na vrhuncu slave, pa mjesecima uspješno skrivao da će postati tata

Vijest je objavljena na festivalu South by Southwest (SXSW) koji se održava u Austinu, tijekom panel rasprave s tvorcima serije Davidom Benioffom i DB Weissom te s filmskim zvijezdama Maisie Williams i Sophie Turner. "Godinama smo pokušavali pridobiti Eda za ulogu u seriji... i konačno nam je uspjelo", kazao je Benioff.

No navodno je i Sheeran dugo tražio od šefova HBO-a da mu daju bar malu ulogu u toj hit seriji. Nije tajna da je veliki obožavatelj "Igara prijestolja". Glasnogovornik HBO-a potvrdio je informaciju o Sheeranovoj ulozi. "Da, dobio je ulogu... to je sve što ću vam reći", prenosi Variety. Sedma sezona "Igara prijestolja" trebala bi se početi prikazivati 16. srpnja. (Hina)