Glumica Ecija Ojdanić još je jednom pokazala da su za nju godine stvarno samo broj.

Galerija


Hrvatska glumica Ecija Ojdanić, za koju mnogi smatraju kako nikada nije bila ljepša niti poznatija no što je to sada, svakodnevno oduševljava fotkama na Instagramu.

Vezani članci Kršenje epidemioloških mjera - 2 Lito ide, mala: Festival ulične hrane završio je razuzdanom zabavom više stotina Splićana i turista. Maske nisu nosili ni konobari Lexi Njezina tjelovježba toliko je učinkovita da je inspirirala i gledatelje

Svojom najnovijom objavom opet je dokazala da izgledom može posramiti mnogo mlađe kolegice. 

Lijepa Ecija zabljesnula je u bijelom bikiniju u kojem je pozirala na jahti. Vidljivo je da sate i sate provodi u teretani, kao i na trčanju, jer je linija ove dame besprijekorna. 

"Adio, ljeto toplo... bilo si očekivano toplo, neočekivano relaksirajuće. Draga jeseni, budi mi milostiva i poslovno uzbudljiva, ali podnošljiva. Bez previše stresa, da savladam postavljene ljestvice. Ako padnem, da se ne rastužim previše, ako poletim, da se ne zanesem previše. Da stignem kuhati, vježbati, zabaviti se. Vidjati prijatelje. Pratiti djecu u svim njihovim amplitudama. Da stignem izlaziti i odmarati se. Da i dalje ostanem ovako skromna", napisala je Ecija u opisu fotografije. 

Očekivano, u vrlo kratkom razdoblju fotka je dobila stotine lajkova i oduševljenih komentara obožavatelja koji su našoj glumici poručili kako je prava bomba i prirodna ljepotica. 

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija