Ecija Ojdanić pokazala je novu frizuru na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Domaća glumica, koju smo donedavno gledali u showu "Ples sa zvijezdama" Ecija Ojdanić, na društvenim se mrežama pohvalila drastičnom promjenom imidža.

Vezani članci Ecija Ojdanić Ecija napunila baterije na nekoliko destinacija i jedva dočekala povratak na set: "Mi smo svi kao jedna velika obitelj" Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput više nije plavuša, mnogi je na prvu nisu prepoznali! Pogledajte njezinu novu boju kose

Ecija je tako ljeto odlučila započeti s novim frizurom u stilu 80-godina, točnije sitnim, tamnim kovrčama i kraćom dužinom kose. S novim izgledom prošetala je zagrebačkim ali i dubrovačkim ulicama. Sa sličnom je frizurom nastupila i u "Plesu sa zvijezdama" na temu 80-ih godina pa je moguće da ju je upravo to inspiriralo i potaknulo na promjenu.

Lijepa glumica je svom profilu nedvno pokazala kako je izgledala prije 14 godina i pritom otkrila kako godine na nju nisu ostavile trage, a emotivnom objavom i fotografijama obilježila je devetu godišnjicu braka sa suprugom Robertom Orhelom.

Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju