Elegantno izdanje glumice Ecije Ojdanić naišlo je na odobrenje njezinih obožavatelja, koji su je odmah zasuli komplimentima.

Galerija


Da se naporno vježbanje itekako isplati, redovito dokazuje lijepa domaća glumica Ecija Ojdanić, koja je ovoga vikenda sa zagrebačkog Bundeka objavila fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj čipkastoj haljini.

Vezani članci Majstori predstava Ovacije u zagrebačkoj Vidri, a sve zbog majstorske izvedbe za pamćenje Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić otkriva kako je proslavila desetu godišnjicu braka: "Treba živjeti ljubav svaki dan"

Glumica je pozirala u prozirnoj, elegantnoj haljini koja je dodatno naglasila njezinu zavidnu figuru. Brojni obožavatelji zasuli su je komplimentima, a neki su čak komentirali i da su se zaljubili u nju.

Prije nekoliko dana Ecija je na Instagramu objavila fotku iz Maksimira nakon trčanja, a svi su pohvalili njezinu ustrajnost u tome. Pohvalila se i da je bila na frizuri, a istaknula je kako joj odlazak frizeru barem malo pomogne u ovim teškim vremenima u kojima se nalazimo.

Nogometaš pokazao isklesano tijelo na luksuznoj jahti, dok se njegova ljepša polovica hvali zamamnom pozadinom