Neprepoznatljiva

Nekad je imala 15 kilograma više: Ecija Ojdanić prisjetila kako je izgledala u mlađim danima!

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) +0 Ecija Ojdanić (FOTO: Sandra Simunovic/PIXSELL) Galerija

Ecija Ojdanić pokazala je kako je izgledala dok je bila znatno mlađa.

Glumica Ecija Ojdanić pohvalila se svojom figurom objavivši stare fotografije. Naime, riječ je o razdoblju kada je bila 15 godina mlađa, ali i 15 kilograma teža.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

"15 godina mlađa, 15 kg teža! A frizura, šminka, styling Bože pomozi!! Život je cjeloživotni rad na sebi! Vidi se iz priloženih slika! A što je najgore, tad sam se hranila po makrobiotičkoj prehrani", napisala je glumica uz tri objavljene fotografije.

Ecija ima 44 godine, što bi značilo da je na ovim fotografijama imala tek 29. Ako je suditi po njima, ovoj glumici godine itekako idu u prilog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene