Ecija Ojdanić subotu je započela trčanjem i tom prilikom otkrila vitku figuru.

Galerija


Ecija Ojdanić (44), zvijezda showa ''Ples sa zvijezdama'', na Instagramu se pohvalila kako je provela sunčanu subotu.

Vezani članci Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Sonja i Gordan su ispali, no već se ove nedjelje zajedno s ostalih 5 ispalih parova bore za povratak u show Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić oprala terasu u badiću i gumenim čizmama te pokazala da je u formi života

Glumica je dan započela trčanjem.

''A da znate kako tek miriše zrak... 10 km odrađenih! 700 kcal potrošeno, glava ispražnjena, nogice lagane.. idemo dalje u dan'', napisala je uz fotografiju na kojoj je u sportskom topu otkrila i isklesan trbuh.

Posljednja emisija za Eciju u ''Plesu sa zvijezdama'' bila je četvrta po redu. Glumica se od showa oprostila poslije plesbog dovoboja s Markom Grubnićem i Elom Vuković nakon čega je žiri je presudio i odlučio da Eciju i njezinog partnera Marka Šapinu više nećemo gledati kako plešu.

Glumica je tada na društvenoj mreži podijelila i prigodnu objavu.

''Tata me je nazvao jučer prije emisije i rekao: “Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples. Još si daleko dogurala. I nemoj biti tužna ako ispadneš”. I tako i bi. Bila su ovo 2 i pol luda i intenzivna mjeseca. Još smo i dosta emisija preživjeli @maxus_sapina i ja zahvaljujući glasovima publike. Ples je ozbiljna disciplina kojoj sam se veselila. I zahvalna sam da sam barem malo dublje zaronila u nju. Bilo je lijepo biti dijelom ove lude mašinerije. Držim fige svim preostalim kandidatima da što više napreduju i uživaju. A ja se idem vratiti u svoj život. A najprije na zasluženi odmor. Ljubi vas vaše veselo janje pred klanje'', napisala je tada Ecija.

Maja Šuput napokon pokazala vjenčanicu: Pogledajte prvu fotografiju mladenaca!