44-godišnja kazališna, televizijska i filmska glumica Ecija Ojdanić izgleda bolje no ikad.

Galerija


Sinoć je u kazalištu Kerempuh održana premijera kabareta "Preko veze".

Vezani članci Nika Turković Nika Turković nije odoljela posjetu novoj mirisnoj oazi u Zagrebu i neodoljivim mirisima istoka Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) Naša glumica emotivnom objavom i fotografijama obilježila je 9. godišnjicu braka: ''A večer prije bila je oluja...''

Uloge u njemu imaju poznate domaće dame Mila Elegović, Jelena Miholjević, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Mirela Videk Hranjec, Linda Begonja, ali i Ecija Ojdanić, koja je sinoć posebno blistala.

44-godišnja kazališna, televizijska i filmska glumica izgleda bolje no ikad, a za premijeru je odabrala kratku roza haljinu koja je imala naglašena ramena te je bila stegnuta u struku, pa je odlično naglasila njezinu besprijekornu liniju.

S njom je kombinirala zlatne štikle koje su dodatno idzužile njezine vitke noge, a odlučila se i za nešto šareniji make-up, koji joj je odlično pristajao.

Iza atraktivne je Drnišanke propali brak s Antom Viljcem, koji je trajao od 2003. do 2007. godine, a 2009. godine Ecija se udala za redatelja Roberta Orhela.

Glumica iz prvog braka ima kćer Cvitu, dok je s Robertom dobila sina Jakova.

Unatoč brojnim poslovnim i obiteljskim obvezama, Ecija ima vremena za vježbanje, a poznata je kao velika zaljubljenica u trčanje. Počela je s polumaratonima, zatim su na red stigli maratoni, no Ecija ne izbjegava ni teretanu, zbog čega je njezino tijelo i u petom desetljeću u zavidnoj formi.

Svaka čast!

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku