To je predanost

Nikad ljepša: Domaća glumica navukla se na teretanu i trčanje, a rezultate je pokazala u mini haljini

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Galerija

44-godišnja kazališna, televizijska i filmska glumica Ecija Ojdanić izgleda bolje no ikad.

Sinoć je u kazalištu Kerempuh održana premijera kabareta "Preko veze".

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić ''ne bih se kladila...'' Ecija Ojdanić pohvalila se velikim uspjehom: ''Unatoč svima koji su govorili nemoj, ostani kod kuće...''

Uloge u njemu imaju poznate domaće dame Mila Elegović, Jelena Miholjević, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Mirela Videk Hranjec, Linda Begonja, ali i Ecija Ojdanić, koja je sinoć posebno blistala.

44-godišnja kazališna, televizijska i filmska glumica izgleda bolje no ikad, a za premijeru je odabrala kratku roza haljinu koja je imala naglašena ramena te je bila stegnuta u struku, pa je odlično naglasila njezinu besprijekornu liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

S njom je kombinirala zlatne štikle koje su dodatno idzužile njezine vitke noge, a odlučila se i za nešto šareniji make-up, koji joj je odlično pristajao.

Iza atraktivne je Drnišanke propali brak s Antom Viljcem, koji je trajao od 2003. do 2007. godine, a 2009. godine Ecija se udala za redatelja Roberta Orhela.

Glumica iz prvog braka ima kćer Cvitu, dok je s Robertom dobila sina Jakova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Unatoč brojnim poslovnim i obiteljskim obvezama, Ecija ima vremena za vježbanje, a poznata je kao velika zaljubljenica u trčanje. Počela je s polumaratonima, zatim su na red stigli maratoni, no Ecija ne izbjegava ni teretanu, zbog čega je njezino tijelo i u petom desetljeću u zavidnoj formi.

Svaka čast!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene