Trud se isplatio

Naporni treninzi urodili plodom: U oskudnoj haljini 44-godišnja glumica pokazala tijelo iz snova

Ecija Ojdanić (Foto: Goran Perešin) Ecija Ojdanić (Foto: Goran Perešin) Goran Perešin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Goran Perešin) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) +0 Ecija Ojdanić, Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ojdanić i partner Marko Šapina prošle su nedjelje napustili show "Ples sa zvijezdama".

Tvornica Kulture u Zagrebu sinoć je bila okupljalište zaljubljenika u modu.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Kao dva tinejdžera! Sjajna Ecija u izdanju u kojem je dosad nismo vidjeli: ''Ja gledam i ne mogu vjerovati što vidim''

Upravo tamo je održana prva od dvije večeri Zagreb Fashion Destination-a koji se održava tek drugu godinu zaredom, a na njoj je svoje kolekcije pokazalo čak 7 dizajnerskih imena.

Među brojnim poznatim damama koje su došle podržati ovu modnu manifestaciju bila je i glumica Ecija Ojdanić koja je prošle nedjelje ispala iz showa "Ples sa zvijezdama" u četvrtoj emisiji.

Glumica je nakon što je tako publika odlučila završila u plesnom dvoboju s Markom Grubnićem i Elom Vuković, a žiri je presudio i odlučio da Eciju i njezinog partnera Marka Šapinu više nećemo gledati kako plešu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

"Tata me je nazvao jučer prije emisije i rekao: 'Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples. Još si daleko dogurala. I nemoj biti tužna ako ispadneš'. I tako i bi. Bila su ovo 2 i pol luda i intenzivna mjeseca. Još smo i dosta emisija preživjeli @maxus_sapina i ja zahvaljujući glasovima publike. Ples je ozbiljna disciplina kojoj sam se veselila. I zahvalna sam da sam barem malo dublje zaronila u nju. Bilo je lijepo biti dijelom ove lude mašinerije. Držim fige svim preostalim kandidatima da što više napreduju i uživaju. A ja se idem vratiti u svoj život. A najprije na zasluženi odmor. Ljubi vas vaše veselo janje pred klanje", napisala je Ecija nakon ispadanja na Instagramu.

A da su se intenzivni i svakodnevni treninzi itekako isplatili, dokazala je sinoć u crnoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu vitku liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Ecija je i od ranije poznata kao velika ljubiteljica zdravog načina života, posebno trčanja, pa je i prije showa bila u zavidnoj formi, a čini se kako je sada samo dodatno podignula ljestvicu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene