Posao čeka!

Za našu lijepu glumicu ljetni odmor je već završio, a od godišnjeg se oprostila fotkom koja pokazuje kako joj je bilo!

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić +11 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić obavijestila je svoje pratitelje kako je njezin godišnji odmor gotov te u plavom točkastom bikiniju pokazala utrenirano tijelo.

Naša glumica Ecija Ojdanić podijelila je fotografiju u atraktivnom izdanju kojom se oprostila od godišnjeg odmora i poručila svojim fanovima kako se vraća poslovnim izazovima.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Ispod fotografije na kojoj pozira ležeći u bazenu odjevena u plavi badić s crnim točkama koji je istaknuo njezino bujno poprsje i istreniranu figuru napisala je:

"Gotovo je s odmorom, kreće tarapana! Da sam mogla još koji dan ovako, mogla sam. Ali, treba biti zahvalan, i na odmoru, a i na divnim poslovnim izazovima koji slijede".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Ljepotica", "Kakvo tijelo", "Zgodna si Ecija", "Prekrasna". 

Ecija je posljednjih godina postala strastvena trkačica i tako je svoju liniju dovela do savršenstva, a i na tom polju niže uspjeh za uspjehom.

Posljednjih mjeseci gledali smo je u popularnoj seriji "Kumovi", u jednoj od glavnih uloga, a Nova TV planira emitirati i nove nastavke nakon ljetne pauze.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +6 Matija Cvek - 2 Celebrity Matija Cvek objavio fotografiju s pjevačicom koju regija obožava i sve iznenadio: "Zbližili smo se..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene