''Falit ćeš''

Emotivan oproštaj Ecije od Nives: U dirljivoj objavi otkrila koju joj je lekciju dala sad već bivša kolegica u showu

Ecija Ojdanić, Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić, Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ecija Ojdanić, Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) +0 Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Galerija

Nives Celzijus i Mateo Cvenić plesni su par koji je u trećoj emisiji napustio show ''Ples sa zvijezdama''.

Nives Celzijus i Mateo Cvenić u nedjelju su u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' u studio donijeli dašak starog holivudskog glamura otplesavši cha-cha-cha. No to im ipak nije bilo dovoljno za ostanak u daljnjem natjecanju jer su prema glasovima gledatelja završili u plesnom dvoboju sa Sonjom Kovač i njezinim partnerom Gordanom Voglešom. Poslije odrađenog plesnog dvoboja u kojem su parovi plesali tango, žiri je odlučio da show napuštaju Nives i Mateo, a da dalje idu Sonja i Gordan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaspala u 3, i već sam budna. Od adrenalina. Premda je cijela ekipa radila 14 sati jučer. Jučer 14 sati, a pripremali smo se tjedan dana. A svi živimo 2 mjeseca neki paralelni život u kojem samo plešemo i pokušavamo dati svoj maksimum. Netko u tome uspije više, netko manje. Ovisno i po kojim kriterijima. U zbroju svega toga, sinoć je ispala ova predivnica @nivescelsius. Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku. Kako imati svoj stav, a ne nametati ga. Kako uvijek biti šarmantna i ugodna, kako UVIJEK savršeno pozirati. I biti profesionalka u svemu. I ugodna. I nenametljiva. A plijeni i dok spava. Želim ti da uživaš u povratku u realan život, mada ćeš nedostajati. I ti, i Mateo. Jako. Vidimo se 5.5. 💋💃👊🏻@plessazvijezdama @mateocvenic

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš se vraćaju u Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dominacija vrckavog para U "Ples sa zvijezdama" vraćaju se Sonja i Gordan!

A Ecija Ojdanić od kolegice Nives na Instagramu se oprostila emotivnim statusom.

''Zaspala u 3, i već sam budna. Od adrenalina. Premda je cijela ekipa radila 14 sati jučer. Jučer 14 sati, a pripremali smo se tjedan dana. A svi živimo 2 mjeseca neki paralelni život u kojem samo plešemo i pokušavamo dati svoj maksimum. Netko u tome uspije više, netko manje. Ovisno i po kojim kriterijima. U zbroju svega toga, sinoć je ispala ova predivnica @nivescelsius. Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku. Kako imati svoj stav, a ne nametati ga. Kako uvijek biti šarmantna i ugodna, kako uvijek savršeno pozirati. I biti profesionalka u svemu. I ugodna. I nenametljiva. A plijeni i dok spava. Želim ti da uživaš u povratku u realan život, mada ćeš nedostajati. I ti, i Mateo. Jako. Vidimo se 5. 5. '', poručila je Ecija svojim kolegama. 

A prema žiriju, kod Nives i Matea u nedjelju je falilo svega pomalo. 

''Mateo je pokazao kako se to treba otplesati, a vama bi trebalo malo više proba", izjavio je Dinko. Tamaru su tako neki plesni koraci podsjećali na drmeš, a da je bilo previše cupkanja, složila se i Almira. 

''No ipak si se puno više potrudila i uložila da ne ostane sve u erotici koju imaš u sebi. Ali bilo je tu dobrih detalja", zaključila je na kraju Almira.

 Nives i Damir zahvalili su svima koji su ova tri tjedna bili s njima.

"Želim zahvaliti svima koji su nas podržali, glasali za nas. Ovo je predivna ekipa, hvala ti, Nives, na svemu. Uživao sam u svakom trenutku s tobom", bio je iskren Mateo.

Nives je dodala da će se sada prvo naspavati, posvetiti djeci i pisati zadaće.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Promo) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +2 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Šuput se našalila na račun mlađeg zaručnika, evo što mu je poručila na društvenim mrežama, fanovi ne vjeruju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene