Glumica Ecija Ojdanić poznata je kao velika ljubiteljica vježbanja.

Galerija


Glumica Ecija Ojdanić Uskrs je provela u krugu obitelji kod svoje mame.

Vezani članci Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ecija najavila novu seriju u klinču sa Slavkom, obožavatelji jedva čekaju prvu epizodu Sonja Kovač (Foto: Instagram) Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke

A prije nego se vrati svojoj kući, ona ju je zamolila da joj opere terasu, što je Ecija naravno i učinila, i to samo u kupaćem kostimu.

"Kaže mama, očisti mi terasu prije nego kreneš. Ne daj Bože da je teraca šporka, i neko svrati. I tako mini wash u ruke, čizme na noge, kupaći da se ne smočim. Ionako je 22 .. još ću i boje uhvatiti. E, i tako, perem ja te pločice, i vrtim po glavi koliko ljudi sam srela tu u Šibensko-Kninskoj županiji, njih 90 posto je emotivno/ogorčeno reagiralo na Markovo i moje ispadanje iz showa Ples sa zvijezdama", započela je Ecija status uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

"Nepravda, niste zaslužili , bilo je puno gorih..žiri vas je pokrao... Uglavnom sam ova 3 dana tješila svoje zemljake kako nije propast svijeta što smo ispali u trećoj emisiji. A ono najljepše, osim divnog iskustva, forme života, spoznaje koliko me moj kraj voli i podržava, ispadanje mi je omogućilo najljepše proljetne praznike ikad! Vežite se, polijećemo! Čim operem terasu, naravno! P.S: vidite kakav zvjezdani status uživam u svojoj obitelji", dodala je na kraju te oduševila svoje obožavatelje.

Ecija doista jest u formi života koju održava u teretani i trčanjem, a svakodnevni naporni plesni treninzi bili su šlag na torti da glumica i u petom desetljeću izgleda ovako nevjerojatno.

Svaka čast! 

Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46