osudila ispad

Ecija Ojdanić ogorčena zbog paleži: "Ovo nije Hrvatska kojom se ponosim"

Ecija Ojdanić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell, Instagram) Ecija Ojdanić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell, Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell, Instagram) +0 Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) Galerija

Glumica Ecija Ojdanić osvrnula se na ispad koji se dogodio u Kaštelima. Prizor koji je vidjela rastužio ju je, ali i razljutio.

Dječji karneval u Kaštelima pored Splita našao se u središtu pozornosti nakon što je tijekom ceremonije spaljena slikovnica "Moja dugina obitelj" koja govori o djeci iz istospolnih brakova.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić Ima se čime ponositi Ecija Ojdanić poljupcem sa suprugom proslavila novi veliki uspjeh: "U pedesetoj godini rušim sve svoje osobne rekorde!"

I dok organizatori u tom činu ne vide ništa sporno, mnogi su ostali zgroženi homofobnim ispadom. Svoj bijes nije krila ni glumica Ecija Ojdanić koja se na svom Instagramu osvrnula na aktualna zbivanja u Kaštelima.

Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)

"Ovo nije Hrvatska koju volim i kojom se ponosim! Podrška LGBT zajednici! Živjela ljubav, podrška najveća", napisala je glumica uz fotografiju spaljene zastave duginih boja na kojima je bilo ispisano Mama + Mama. Svoje razočaranje nije krila ni Ecijina kolegica Jagoda Kumrić. "Strašno! Samo ljubav", napisala je mlada splitska glumica u komentarima.

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene