Glumica Ecija Ojdanić osvrnula se na ispad koji se dogodio u Kaštelima. Prizor koji je vidjela rastužio ju je, ali i razljutio.

Galerija


Dječji karneval u Kaštelima pored Splita našao se u središtu pozornosti nakon što je tijekom ceremonije spaljena slikovnica "Moja dugina obitelj" koja govori o djeci iz istospolnih brakova.

Vezani članci Homofobni napad, ilustracija Poljska najavila zabranu usvajanja djece istospolnim parovima: Vladajući smatraju da je to prijetnja rimokatoličkom načinu života Ecija Ojdanić - 2 Split je "poludio" za hit-predstavom "Vla-Vla-Vlajland cabaret" u izvedbi kazališta Moruzgva!

I dok organizatori u tom činu ne vide ništa sporno, mnogi su ostali zgroženi homofobnim ispadom. Svoj bijes nije krila ni glumica Ecija Ojdanić koja se na svom Instagramu osvrnula na aktualna zbivanja u Kaštelima.

Ecija Ojdanić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell, Instagram)
Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)

"Ovo nije Hrvatska koju volim i kojom se ponosim! Podrška LGBT zajednici! Živjela ljubav, podrška najveća", napisala je glumica uz fotografiju spaljene zastave duginih boja na kojima je bilo ispisano Mama + Mama. Svoje razočaranje nije krila ni Ecijina kolegica Jagoda Kumrić. "Strašno! Samo ljubav", napisala je mlada splitska glumica u komentarima.

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on