Ecija Ojdanić odgovorila je na jedini ružan komentar ispod svoje fotografije.

Galerija


Ecija Ojdanić (47) često dijeli fotografije iz teretane i pokazuje rezultate vježbanja na svom Instagramu, zbog čega joj se mnogi dive. 

"Tjedan koji počinje s jutarnjim treningom mora biti dobar tjedan!" napisala je glumica koja je pozirala u tajicama i majici, pri čemu je u fokusu bio njezin ravni trbuh.

Dobila je brojne komplimente za svoju objavu. "Svaka čast. Ja sam odustala, udaljim kadar i furam se na staru slavu", komentirala je Bojana Gregorić Vejzović. 

"Dobar tjedan", "Prekrasnoća jedna", "Kako si zgodna", "Opa", "Bravo", "Super i predobro izgledaš", napisali su pratitelji Eciji. 

U mnoštvu komplimenata istaknuo se jedan negativan komentar. "Loš izgled, nekad je bila prava žena, ovo sad ništa. Vratiti koju kilu, ne vidim čvrstoću tijela. Nemojte lagati ženi da je super", napisala je pratiteljica. 

U Ecijinu obranu stale su druge žene, a i ona je spremno odgovorila na kritiku. "Ono što se možda ne vidi na slici jest mentalna čvrstoća, zbog toga i vježbam, prioritetno", istaknula je Ojdanić, koja uz treninge u teretani obožava i trčanje. 

Njezino rastezanje u badiću rijetko koga je ostavilo ravnodušnim, u 52. godini odala tajnu zavidne figure: "Ti si inspiracija!"

Zvonimir Boban opet ljubi nakon što se razišao od supruge Leonarde, u vezi je s 19 godina mlađom