Nasmijala je mnoge

Ecija Ojdanić otkrila da je suprug uspoređuje s jugoslavenskom folk-zvijezdom: "Da to shvatim kao kompliment?"

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Bojan Zibar/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Galerija

Glumica Ecija Ojdanić u opisu nove fotografije koju je objavila na Instagramu otkrila je da ju je suprug Robert Orhel usporedio s Vesnom Zmijanac.

Glumica Ecija Ojdanić redovito oduševljava svoje obožavatelje izgledom u 47. godini života i pravi je dokaz da se tjelovježba itekako isplati, a sada je na Instagramu otkrila kakve joj komplimente daje njezin suprug, redatelj Robert Orhel.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić Obitelj na okupu Ecija Ojdanić u rijetkom izlasku sa suprugom i djecom pokazala zašto u 49. godini neprestano izaziva divljenje!

"Kaže muž, tu si mi najzgodnija. Ista Vesna Zmijanac. Da to shvatim kao kompliment?" napisala je u opisu nove fotografije koju je objavila na svojem Instagramu i nasmijala pratitelje, koji se s njezinim suprugom nisu složili.

"Alo, kakva Vesna Zmijanac", "Odmah ga kaznite. Na ovoj slici Vas smije uspoređivati isključivo s Afroditom", pisali su joj pratitelji koji nisu vidjeli sličnost između glumice i poznate jugoslavenske folk-zvijezde.

Mnogi su je počastili i komplimentima na račun izgleda na fotki na kojoj pozira u uskoj bijeloj haljini.

Ecija je u braku s Robertom od 2009. godine i zajedno imaju sina Jakova, dok ona s bivšim suprugom Antom Viljcem ima i kćer Cvitu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene