Ecija Ojdanić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi kratku majicu i suknju s visokim prorezom.

Galerija


Da se učestalo vježbanje itekako isplati, dokazuje naša glumica Ecija Ojdanić koja je u svojoj 47. godini u top formi.

Vezani članci Ecija Ojdanić - 2 Split je "poludio" za hit-predstavom "Vla-Vla-Vlajland cabaret" u izvedbi kazališta Moruzgva! Ecija Ojdanić i Martina Stjepanović Naše glumačke zvijezde iznenadile zajedničkom fotografijom, svi se pitaju što to spremaju!

Svoju figuru ponajviše duguje trčanju u koje je velika zaljubljenica, a na svojem se Instagramu često javlja i iz teretane te se povremeno pohvali i rezultatima naporna rada.

Tako je sada na društvenoj mreži pratiteljima pružila pogled na svoje isklesane trbušnjake.

"Sanjam o danu kad maskice neće biti niti oko ruke", napisala je Ecija pored fotke na kojoj samouvjereno pozira u kratkom bijelom puloveru i plavoj suknji s visokim prorezom u kojoj je pokazala i noge, a prizor je oduševio njezine pratitelje koji su je počastili lajkovima i uputili joj komplimente.

Glumica je na svojem Instagramu otkrila i da je trenutno u Dubrovniku gdje je otputovala poslom, a podijelila je još nekoliko fotografija iz našeg grada na jugu na kojima je pratitelje očarala izgledom u prozračnoj bijeloj haljini.

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?

Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!