Ecija Ojdanić na Instagramu je prokomentirala ovogodišnji Advent u Zagrebu.

Galerija


Domaća televizijska i kazališna glumica Ecija Ojadnić na svom je profilu na Instagramu objavila što misli o zagrebačkom Adventu i kako je se dojmio.

Vezani članci Indira i Miroslav Levak (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Harmonija na duge staze: Domaće zvijezde otkrile su nam što je tajna uspješnog braka! Ecija Ojdanić gostovala u emisiji Zdravlje na kvadrat (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ona je uspješna glumica, vrsna trkačica i kuharica: ''Ne mislim da imam svojstva neke superžene''

"Priznajem, advent u Zagrebu mi je počeo ići na živce. Štandovi s kobasama i kuhanim vinom. Ne'š ti ponude gastronomske. Živim u centru, vikendom i ne pomislim auto pomaknuti. Horde ljudi koji prolaze gradom. Jedino su mi ukrasi lijepi. I onda te pozovu prijatelji, i ti izađeš, i popiješ kuhano vino, dva. Da ne budemo sitničavi. I provedem dva savršena sata, u super društvu, uz neki super rockabilly band. Dakle, bitno je da te neko tvoj grli i s tobom se smije. Pa i na Adventu. Najdraže mi je kad samoj sebi uskočim u usta", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je pozirala sa suprugom Robertom Orhelom i prijateljima.

Podsjećamo, Advent u Zagrebu proglašen je najljepšim u Europi tri godine zaredom, nakon čega je izgubio pravo nominacije, pa je najljepšim proglašen advent u Tallinnu.

Dok mu bivša djevojka ljubi drugu ženu, on je osvojio još jednu manekenku u nizu

Tko je mlađi muškarac kojeg ljubi Milanka Opačić? Zbog nje je čak doselio u Zagreb