"Uživo je zgodnija"

Ecija sasvim iskreno o Sonji: ''Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu, da si olakšam prolaz''

Ecija Ojdanić i Sonja Kovač (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić i Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: PR) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: PR) +0 Sonja Kovač (Foto: PR) Galerija

Ecija Ojdanić obožavateljima na Instagramu otkrila što misli o Sonji Kovač.

Hrvatsku glumicu Eciju Ojdanić uskoro ćemo gledati na pozornici showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" u ulozi natjecateljice, u kojem će joj jedna od konkurentica biti i influencerica Sonja Kovač.

Pogledaj i ovo Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Ženske snage showa Koliko ljepote na jednom mjestu: Fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje!

Početak showa se približava, pa se atmosfera opasno zahuktava na treninzima ali i na društvenim mrežama. Tako je Ecija na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Sonjom i otkrila što misli o svojoj protukandidatkinji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

"Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu. Da si malo olakšam koji prolaz. A uživo je još i zgodnija. @xoxosonjakovac, pazi se mračnih hodnika", napisala je Ecija u šaljivom tonu uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira sa Sonjom i plesnim haljinama cipelicama.

Do početka showa preostalo je još malo vremena i jedva čekamo vidjeti Eciju i Sonju u novim ulogama, kao i ostatak cijele plesačke ekipe. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +5 Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Celebrity Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene