Nije to ovako zamišljala

Ecija Ivušić nije se nadala dočeku nove u krevetu, korona joj je pomrsila sve planove: "Znala sam da puse točno u ponoć neće biti, ali..."

Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Galerija

Ecija Ivušić na profilu na Instagramu je otkrila da se zarazila koronavirusom i pokazala kako je dočekala novu godinu.

Voditeljica Ecija Ivušić novu je godinu dočekala kod kuće, točnije u krevetu jer se zarazila koronavirusom o čemu je izvijestila svoje pratitelje na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Ecija je objavila fotografiju na kojoj pozira u krevetu dok joj društvo pravi ljubimac Rio, a uz to je napisala i poduži status. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Velika pusa s najglamuroznijeg dočeka u gradu. Svi nisu ovdje. Jedini uzvanik- čivava Rio. Muž- svira za doček. Dress code: pidžama. Na meniju: vrući čaj s ljubavlju. Powered by: covid-19. Malo je reći da sam drugačije zamišljala prvi zajednički doček Nove s Goranom. S obzirom da trenutno ima gažu, znala sam da puse točno u ponoć neće biti, ali da puse uopće neće biti, tooo ipak nisam računala. U ljubavi i u koroni. Tako bih mogla nazvati posljednje poglavlje svoje 2021. Odolijevala sam 2 godine + 2 doze, ali ni to očito nije bilo dovoljno. O bolešćuri neću pričat, dosta mi ju je, a vjerujem i vama. Ali ću se s dozom opreza zahvaliti ovakvoj i sličnim nedaćama koje nas svako malo podsjete koliko smo fragilni, koliko smo jaki, koliko smo nezahvalni i koliko smo voljeni. Ima ta jedna polica u ormaru ispred sobe, koju smo pregradili da mi Goran može ostavljati hranu otkako sam se razbolila. A ima i ta jedna pregrada u mom srcu koja se potpuno srušila otkako sam njega zavoljela. Neću lagati, i bez korone sam znala koliko me voli, koliko se nesebično spreman brinuti o meni i Riu, ali nekako taj scenarij postane još duboko uvjerljiviji dok ga gledam već 6. dan kako me održava na životu s cijeđenim sokovima, ručkovima, večerama, desertima i (lošim) forama koje nabacuje preko maske. Samo da se malo nasmijem. Jer smijeh- liječi. Kad već poljupci i zagrljaji ne mogu. Draga 2021., mnogima si bila loša, meni si bila divna, hvala na svim poglavljima, pa i na ovom zadnjem. Draga 2022. dobro nam došla, nadam se da dolaziš u ljubavi, miru i zdravlju. A ako si opet neka ćudljiva kao prošle dvije, don’t worry, izdržat ćemo još i tebe. Dosta kvalitetno čeličenje odrađeno je već s prethodnicama. Veselim ti se i čekam te u ljubavi i nadi Sretna vam Nova ljudi", napisala je Ecija.

"Sretna Nova i brz oporavak", "Najljepša, sve najbolje", "Ozdravi brzo i svako dobro u Novoj Godini", "Sretna ti draga od srca, brzo ozdravi", poručili su joj pratitelji. 

Ecija i Goran Belošević zaručili su se krajem prošle godine, a bubnjar Pravila igre osmislio je prosidbu za pamćenje u bajkovitom talijanskom dvorcu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +3 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad najljepša djevojčica na svijetu godinu ispratila u golišavom izdanju na plaži, fanovima se požalila i na probleme koje je imala

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Celebrity Šuškalo se da je Novak Đoković zbog nje ostavio suprugu, a regionalna zvijezda je sada konačno o svemu progovorila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene