Domaća voditeljica Ecija Ivušić tek je nedavno priznala da je ludo zaljubljena u Nikolu Pokrivača.

Galerija


Atraktivna Ecija Ivušić slovi kao jedna od najsenzualnijih Hrvatica, a da je zaljubljena do ušiju, ni ne pokušava sakriti.

Vezani članci Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić napokon otkrio zašto mu je tako teško organizirati vlastito vjenčanje! Domenica (Foto: Instagram) Vatrenoj Domenici nije bilo lako: Velolučanka se uhvatila u koštac s vrućim i škakljivim pitanjima!

Našem je Davoru Gariću otkrila čime ju je osvojio bivši nogometaš Nikola Pokrivač te pod kojim uvjetima bi izrekla sudbonosno DA.

"Sigurna sam da su žene najljepše kad su zaljubljene. Ja jesam zaljubljena, ne znam dal sam najljepša, ali trudim se", odmah na početku je istaknula voditeljica koja je tek nedavno otkrila da je u vezi s bivšim nogometašem.

S čime ju je Nikola osvojio? "Ne znam s čime nije, iskreno. To je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu", bila je kratka, ali i vrlo jasna. A onda je stiglo pitanje o ljepoticama i nogometašima.

"To nema veze sa zanimanjem, vjeruj mi", poručila je Davoru Ecija, ali onda je nastavila. "Ne bi se baš mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica, jer ne bi imali zajedničkih točaka. Nikola ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi ja imala s nekim bauštelcem." Dakle, između besprijekorno sređenog odvjetnika i bauštelca, Ecija bira ovo prvo bez razmišljanja.

Na pitanje bi li ikada snimila kućni uradak koji bi joj donio svjetsku slavu, Ecija je spremno odgovorila. "Ja u Hrvatskoj ne bi objavila ni kućni uradak kako kuham, a ovo ne bi ni radi sebe, ni radi svojih roditelja..." Simpatična voditeljica imala je i poruku za muškarce koji joj šalju golišave fotografije u inboxe društvenih mreža - nemojte to raditi!

Davor je imao još jedno papreno pitanje u nastavku: bi li pristala na prosidbu koja bi se dogodila usred vatrenog vođenja ljubavi. "Jel bi imao prsten ili? Ma sve se to računa", kroz smijeh je odgovorila.

Što je još otkrila našem Davoru, saznajte u videu u našoj galeriji. 

14 godina čekala je prsten od slavnog dečka, a sada će joj na vjenčanje doći i kralj