opušteno

Domaća voditeljica prirodnom ljepotom ostavlja bez riječi, komplimente dobila i od slavne kolegice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić posljednjih dana uživa na Korčuli, a redovito obožavatelje oduševljava fotografijama na račun kojih dobiva komplimente.

Domaća voditeljica i novinarka Ecija Ivušić već danima uživa na odmoru na Korčuli, a s fanovima redovito dijeli avanture na svom profilu na Instagramu. Mnoge komplimente na račun svog izgleda dobila je i najnovijim objavama.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

"Ona je bila knjiga. Otvorena, debela, teška. S puno poglavlja i zapleta. Čak su i slova bila sitna. On... bio je više za prelistat kataloge. Novine u bircu. Menu u restoranu. Nije bio nešto od čitanja, pogotovo knjiga. Kraj ga je zanimao, ali ne toliko da se uživi i pročita je do zadnje korice. Jednog dana pojavio se netko tko piše knjige. A s obzirom da sama nije bila dovršena, dopustila je da joj pomogne oko zadnjeg poglavlja. I znate što. Kraj je bio fantastičan", napisala je Ecija u opisu fotki na kojima pozira u ležernom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ona je bila knjiga. Otvorena, debela, teška. S puno poglavlja i zapleta. Čak su i slova bila sitna. On... bio je više za prelistat kataloge. Novine u bircu. Menu u restoranu. Nije bio nešto od čitanja, pogotovo knjiga. Kraj ga je zanimao, ali ne toliko da se uživi i pročita je do zadnje korice. Jednog dana pojavio se netko tko piše knjige. A s obzirom da sama nije bila dovršena, dopustila je da joj pomogne oko zadnjeg poglavlja. I znate što. Kraj je bio fantastičan. 🤎 . . . #ecipeciquotes #neDajNepismenimaDaTeCitaju #neceTeRazumit #godsplan #happinesslooksgorgeousonyou #happiness #healingjourney #smilemore #🤎

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Redom su joj svi pisali koliko je predivna, a komentarima se pridružila i Fani Stipković koja je ostavila emotikon srca.

Ecija je nedavno otkrila da je u karanteni smršavjela, a otkrila je i recept za dobar izgled te kaže kako vježba jogu i meditira.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene