U njihovu domu

Pogledajte što je Ecija Ivušić prvo napravila kad se vratila kući s Tajlanda, čini se da je to jedva čekala, a sve je pokazao njezin Goran!

Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Galerija

Goran Belošević objavio je fotografiju s Ecijom Ivušić koja se nakon nekoliko dana odmora vratila kući s Tajlanda.

Ecija Ivušić vratila se kući s Tajlanda i jedva dočekala nježni zagrljaj svog zaručnika Gorana Beloševića, čime se on pohvalio i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Bubnjar našeg popularnog benda Pravila igre, podijelio je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj je umorna Ecija zaspala pokraj njega, što je čini se, jedva čekala nakon nekoliko dana razdvojenosti.

"Naš dom", napisao je Goran iz fotografiju koju je i Ecija podijelila i na svom profilu.

Jedna od najzgodnijih Hrvatica na egzotičnom je Tajlandu uživala s prijateljicom Nives Celzijus i dijelila vruće fotografije, a jednom od posljednjih bila je najavila povratak kući i spomenula Gorana.

"Goraneee vraćam se kući! Skuvaj mi paštašutu", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj pozira u seksi badiću, dok je pored nje u pijesku ispisano Goranovo ime i nacrtan simbol srca.

Inače, bubnjar grupe Pravila igre voditeljicu je zaprosio u studenom prošle godine u Italiji, nakon samo šest mjeseci veze, a za IN Magazin su otkrili kako se planiraju vjenčati ove jeseni.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) +0 Faye Dunaway (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao pravu prirodnu ljepoticu, pa mnogi žale kad vide ove prizore, koji su posljedica odlazaka pod nož

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene