Ecija Ivušić ističe kako će se za nju život dijeliti prije i poslije potresa.

Galerija Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 Ecija Ivušić - 2 +9 Ecija Ivušić - 1

Radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić još se nije potpuno oporavila od traume zbog potresa u Zagrebu, no pomaže joj prisjećanje na ljetne dane. 

Vezani članci Sandra Šikić - 3 Bolnice reduciraju hladne pogone: "Nažalost, situacija se ne smiruje. Ali jedan podatak veseli" Cjepivo, ilustracija Nema nestašice cjepiva koje je u Hrvatskoj jedno od dva najkorištenija : "Bit će ga i više nego dovoljno za sve"

"Kažu da je sve u životu stvar balansa. I da smo načinom života i funkcioniranja svijeta razljutili majčicu Zemlju. Kažu da je majka Zemlja svu svoju dječicu poslala u svoje sobe da razmislimo o tome što smo napravili. Kažu i da mnogi od nas sjede u svojim domovima i razmišljaju o tome svaki dan, dok se vani zagađenje zraka smanjuje, vode pročišćavaju i vrste obnavljaju", napisala je Ecija pokraj fotografija. 

Radijska voditeljica je istaknula da ju je više prestrašio potres nego koronavirus te da joj teško pada razmišljati o tome i da ju tjera na plač. 

"Kažu i da će se život dijeliti na 'prije i poslije korona virusa', a stanje umova također. Iako meni osobno, prije će se dijeliti na 'prije i poslije potresa', ali to je sad druga priča. Još mi je preteško i misliti o tome i još zaplačem. Ne zbog sebe. Zbog oštećenih, stradalih... A i dalje je prisutan strah", požalila se. 

No, istaknula je i pozitivnu stranu svega, a to je da uvijek može biti gore. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažu da je sve u životu stvar balansa. I da smo načinom života i funkcioniranja svijeta razljutili majčicu Zemlju. Kažu da je majka Zemlja svu svoju dječicu poslala u svoje sobe da razmislimo o tome što smo napravili. Kažu i da mnogi od nas sjede u svojim domovima i razmišljaju o tome svaki dan, dok se vani zagađenje zraka smanjuje, vode pročišćavaju i vrste obnavljaju. Kažu i da će se život dijelit na “prije i poslije korona virusa”, a stanje umova također. Iako meni osobno, prije će se dijeliti na “prije i poslije potresa”, ali to je sad druga priča. Još mi je preteško i misliti o tome i još zaplačem. Ne zbog sebe. Zbog oštećenih, stradalih... A i dalje je prisutan strah. Sve u svemu, život nam se mijenja iz dana u dan, do još neki dan smo njurgali o dosadi i karanteni, a onda je svima nama u Zagrebu brzo došla opomena. Da uvijek može biti gore. Tako da ja trenutno zahvalno sjedim u svojoj sobi (jer ju imam), 3. Dan P.P. (poslije potresa) i sjedim i razmišljam o svemu pa tako i o tome šta sam osobno učinila da razljutim majku Zemlju. Dok razmišljam, prisjećam se i naših divnih zajedničkih trenutaka. I jedva čekam da ih ponovimo i da ih opet doživim, ali ovaj put gledam drugim očima, diram novim rukama i osjećam novim srcem. Zahvalnim. Pažljivim. 🌍🙏🏻 . . . #motherearth #korcula #velaluka #pag #vitaminsea #gratefulheart #caring #tb #balance #⚖️ #ecipeciquotes

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

"Tako ja trenutno zahvalno sjedim u svojoj sobi (jer ju imam), 3. Dan P.P. (poslije potresa) i sjedim i razmišljam o svemu pa tako i o tome što sam osobno učinila da razljutim majku Zemlju. Dok razmišljam, prisjećam se i naših divnih zajedničkih trenutaka. I jedva čekam da ih ponovimo i da ih opet doživim, ali ovaj put gledam drugim očima, diram novim rukama i osjećam novim srcem. Zahvalnim. Pažljivim", zaključila je voditeljica. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju