Moli za nju

Ecija razmjenjivala poruke s misteriozinim Hercegovcem pa u svom stilu otkrila o kome je riječ

Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić je probudila znatiželju pratitelja na društvenim mrežama nakon što je objavila poruke koje joj je poslao takozvani Hercegovac.

Radijska voditeljica Ecija Ivušić nerijetko sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu dijeli intrigantne statuse i poruke u svojim pričama, a jednom od posljednjih je probudila njihovu znatiželju, pogotovo zato što je nedavno prekinula vezu s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

33-godišnja Ecija je tako objavila prepisku WhatsApp poruka, koje joj je poslao misteriozni Hercegovac i poručio joj da će se pomoliti za nju.

"Klasika", odgovorila mu je bila kratko Ecija.

Osim njezinih obožavatelja, znatiželjni su postali i mnogi drugi pa se nakon medijskih natpisa tko li se krije iza nadimka Hercegovac pa je voditeljica sve lijepo odlučila objasniti i to u svom stilu.

"Zašto sam se sredila ovako danas? Možda imam dejt. S kim imam dejt", govori Ecija u objavljenoj Instagram priči dok se u pozadini čuje muški glas koji uzvikuje: "Tu sam, tu sam". Ecija je potom otkrila da se iza misterioznog Hercegovca krije njezin radijski kolega, glazbeni urednik i DJ Dario Grabovac te da je riječ o njihovoj dobroj zezanciji i smislu za humor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Ecija se nedavno, povodom rođendana prijateljice Moran Golubić, odlučila vratiti desetak godina u prošlost i prisjetiti se kako su nekada izgledale, na što su njezini obožavatelji zaključili da se poprilično promijenila i da ju na nekim fotkama teško prepoznaju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nives u pozi koju dosad nismo vidjeli, pokazala svu raskoš nikad bujnijeg dekoltea

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene