Ecija Ivušić u zadnje vrijeme stalno pozira razgolićena. Sada se pokazala u zlatnom bikiniju...

Galerija


Domaća radijska voditeljica Ecija Ivušić svakodnevno s obožavateljima na svom profilu na Instagramu, gdje je prati njih 53 tisuće, dijeli dio vlastite svakodnevnice. Lijepa Ecija poznata je po tome što voli objavljivati vrlo seksi fotke koje u rekordnom roku pokupe tisuće lajkova i komentara. 

Vezani članci I influenceri plaču I influenceri plaču: Od toliko poziranja zavrtjelo im se u glavi, a ovo su bolne posljedice Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i ove godine zavodi po Jadranu u već viđenom bikiniju koji je nadogradila seksi čipkom

Tako je najnovija Ecijina objava na Instagramu zapalila internet, a njezinim obožavateljima oduzela dah. Senzualna plavuša pozirala je u minijaturnom zlatnom bikiniju među palmama, baš kao neka tropska božica. 

Kao i obično, obožavatelji lijepu Eciju nisu iznevjerili. Zasuli su je komentarima, komplimentima i lajkovima, a neki su joj poručili i kako je "prava princeza". 

"Žiri je glasao. Odlučili smo da si čista desetka", piše oduševljeni pratitelj, a bilo je i pravih galebarskih uleta, poput: "Lipota duše u lipoti tila."

Pogledajte kako je slavni glumac reagirao na fotografiju svoje kćeri u mikro tangicama