Modni podbačaj?

Tanki strukić hrvatske "kraljice selfija" pao u drugi plan zbog neobičnog detalja

Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić opet plijeni pažnju fotkama na Instagramu.

Domaća radijska voditeljica Ecija Ivušić svakodnevno s obožavateljima na svom profilu na Instagramu, gdje je prati njih 53 tisuće, dijeli dio vlastite svakodnevnice, ali i uljepšava njihovu.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Iako ljepotica obično svojim fotkama raspameti fanove, njezina najnovija objava izazvala je i neke kritike. Bivša plavuša koja sada hrabro nosi svoju novu tamniju boju kose pozirala je na stepenicama u bijelim tenisicama s apsolutno ogrmnom platformom.

"Iskorištavam ovu svoju instagram platformu da vam zaželim divan početak vikenda. Također iskorištavam drugu vrstu platforme da petkom budem visoka. Ovo drugo je možda malo plitko, ali prvo je zato dublje i iskreno. Budete mi oprostili. Pa happy weekend želim ljudiii", poručila je ona referirajući se na svoj modni odabir obuće, a iako su je mnogi izgrdili zbog izgleda tih cipela, drugima je u oko palo nešto drugo. 

Naime, u uskim trapericama i crnom topiću Ecija je istakla svoj nevjerojatno tanak struk- toliko tanak da su se neki zapitali je li stvaran. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iskorištavam ovu svoju instagram platformu da vam zaželim divan početak vikenda 🤗🎉❤️ Također iskorištavam drugu vrstu platforme da petkom budem visoka. Ovo drugo je možda malo plitko, ali prvo je zato dublje i iskreno 🥰😍 budete mi oprostili 😬 Pa happy weekend želim ljudiii 🎉 . . . #weekendvibes #poslic #radiolife #happyfriday #fridayiminlove #platformsneakers #instawisdom

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Naime, nekima se učinilo da je struk voditeljice neproporcijalno tanak što bi značilo da je koristila fotošop ne bi li bila mršavija. To možda je ili nije istina, no ono što je sigurno je to da Ecija ima vjernu bazu obožavatelja kojima se sviđa u svakom obliku i izdanju - bila fotošopirana, prirodna ili u neobičnim odjevnim kombinacijama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Normani (Foto: Getty Images) Normani (Foto: Getty Images) Normani (Foto: Instagram) Normani (Foto: Getty Images) +9 Normani (Foto: Getty Images) Celebrity Duboki dekolte ove poznate 23-godišnjakinje otkrio je grudi koje kao da prkose gravitaciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene