Ecija Ivušić na Instagramu je podijelila svoje misli o ljubavi i podijelila fotografiju na kojoj se u prvom planu našao njezin dekolte.

Galerija


Radijska voditeljica i producentica Ecija Ivušić počastila je svoje pratitelje fotografijom na kojoj pokazuje duboki dekolte, a uz fotografiju je objavila i znakovit status o ljubavi, nakon što je prije četiri mjeseca prekinula ljubavnu vezu s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem.

Vezani članci Jordyn Woods Slavna preljubnica u kombinezonu bez grudnjaka pokazala bujne obline, pridržavale ih samo vezice Bujni dekolte Pohvalile se bujnim dekolteima i izazvale gledatelje da pokušaju skrenuti pogled

"Ispala sam ovdje na pola. Znači apsolutno sve što inače u životu nisam. Nekome previše, da. Nekome taman, da. Nekome premalo, nikad. I zapravo vam to želim reći- nikad ne budite nekome premalo, a pogotovo sebi. Budite si taman i bit ćete svima oko sebe također. Danas slavimo ljubav pa ću pod broj jedan navesti onu prema sebi, a zatim prema svima i svemu oko vas što vas usrećuje i čini mirnima. I zaista vam želim da sve što osjećate bude ljubav, sve što mislite bude iz ljubavi i sve što radite bude u ljubavi. Sretno Valentinovo ljudi", napisala je Ecija.

Njezina slika i riječi svidjele su se brojnim obožavateljima što su joj jasno dali do znanja u brojnim komentarima.

"Ti si taman", "Lijep teskt, općenito pročitam nekad tvoj tekst kao onaj za Božić i Novu godinu. Topčina si", "Predivna si", "Ostani nam takva kakva jesi", "Nema pola, vi ste od Boga dani. Prekrasno stvorenje, savršeno i gotovo", "Hm, prelijepa si al još nešto je ispalo na pola", poručili su joj vjerni obožavatelji.

Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"