''Čuvat ću je''

Ecija Ivušić posvetila emotivan opis svojoj najboljoj prijateljici i vjenčanoj kumi: ''Sestra koju nikad nisam imala...''

Ecija Ivušić s vjenčanom kumom Ecija Ivušić s vjenčanom kumom Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 1 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 3 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 4 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 5 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 6 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 7 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 8 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 10 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 12 +26 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 10 Galerija

Ecija Ivušić objavila je niz fotografija sa svojom kumom i zahvalila joj za dugi niz godina koje su provele kao prijateljice.

Ecija Ivušić na svom je Instagram profilu objavila niz fotografija sa svojom prijateljicom koja joj je bila i vjenčana kuma.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ecija je prijateljici emotivnim opisom zahvalila za dugi niz godina prijateljstva, čak 18, a obećala joj je i da će je čuvati za sebe dok je netko ne zasluži.

''Sestra koju nikad nisam imala… Zapravo pričam gluposti. Sestra koju oduvijek imam, točnije od prve godine faksa. U ovom taman punoljetnom prijateljstvu prošle smo sve ono što jedna osoba u 18 godina života prođe odrastanje, sreću, tuge, uspone, padove, ali sve smo to odradile s puno ljubavi i smijeha. Potpisala je da me daje Gogiju, a ja potpisujem da je ne dam nikome i sebično čuvam dok je netko ne zasluži. Plakala sam dok je držala govor na svadbi i drhtala dok je njoj drhtao glas. Volim te kumyyy moja. Hvala ti na svemu'', napisala je Ecija u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, Ecija i njen suprug Goran Belošević vjenčali su se proteklog vikenda na otočiću Vrniku kraj Korčule. Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s dugačkim velom, dok je mladoženja nosio bijelo odijelo.

Fotografije i snimke s vjenčanja na društvenim mrežama podijelili su uzvanici, među kojima su Nives Celzijus, Snježana Schillinger i Antea Kodžoman, a oglasili su se i mladenci.

Goran je u svojim pričama na Instagramu objavio kratki video s Ecijom u kojem je pao i jedan bračni poljubac.

Ecija je na svom Instagram profilu već promijenila i prezime pa se sada preziva Belošević.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene