Kao vino

Mijenjala izgled, ali ne i prijateljicu: Ecija Ivušić jako se promijenila s godinama, što dokazuju ove fotke

Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić zaželjela je sretan rođendan bliskoj prijateljici Morani Golubić preko Instagrama, i to fotografijama iz prošlosti.

Voditeljica Ecija Ivušić smatra se jednom od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nikad kraja porukama Saga o prekidu poznate ljepotice i nogometaša se nastavlja: "Jučer bajka, danas hajka..."

Na Instagramu ju trenutno prati više od 57,7 tisuća obožavatelja koje redovito časti atraktivnim fotografijama, ali i selfiejima, zbog čega su ju proglasili kraljicom selfieja.

Također, tijekom godina pod povećalom javnosti voditeljicu smo vidjeli u doista raznim izdanjima, a bili smo i svjedoci njezinih brojnih eksperimenata s kosom - od plavuše do brinete, no na posljednjim fotografijama doista smo ju jedva prepoznali.

Naime, Ecija je nedavno povodom rođendana bliske prijateljice Morane Golubić objavila set fotografija iz prošlosti kako bi joj javno čestitala njezin dan, a sve je pratio poduži emotivni status na kakav smo već navikli na njezinu profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

"Znamo se još otkad su ljudi nosili fotiće vani, što se vidi po prapovijesnim fotkama. Iz prapovijesti smo prešle u povijest, sadašnjost živimo, a budućnosti se nadamo. Prošle godine sam jako puno radila i nisam se stigla potruditi oko tvog ročkasa pa sam nadoknadila poklonom ko i svaki 'dobar muž'. Ove godine imam malo više vremena pa sam se potrudila (ne brini, dobit ćeš i poklon 😝😂). Ali bez obzira na to što se ja trudim, ti si ona u ovom odnosu koja nikad nije obmanula ni u čemu i hvala ti na tome. Lojalniju i kvalitetniju osobu od tebe i Cunke nisam upoznala", započela je Ecija te nastavila:

"Ne slikamo se više često (jer smo stare i ne da nam se), ali imam screenshotanih naših tisuće neprocjenjivih trenutaka u glavi. Glavu gore samo kao i do sada i neka si zdrava i sretna još 33x2. E i btw napokon ti se isplatilo sve ono vino koje si popila, s kim si kakav si, pa si i ti što starija, to bolja. Živjela ti meni, Moksi ❤️ Volim te. SRETAN TI ROĐENDAN!"

Ono što se baš nikad ne mijenja jesu pravi i iskreni prijatelji, a koliko se voditeljica promijenila tijekom godina, provjerite u našoj galeriji.

Koja vam je Ecija bolja - plavuša ili brineta?

  • Plavuša.
  • Brineta

Ukupno glasova:

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 3 +2 Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Nema koga nije dirnula potresna životna priča ove predivne djevojke: Ne odustaje od svojih snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene