Ne krije sreću!

Ecijin komentar na Instagramu otkrio njezinu veliku želju: "Ako Bog da, sljedeće godine"

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić otkrila je kako ne bi imala ništa protiv da uskoro postane gospođa.

Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić uživa u novoj ljubavi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem, s kojim je već neko vrijeme u vezi, a sretnu je vijest ovih dana podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Prava ljubav Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

Sreću ne kriju ni Ecijine prijateljice, koje su joj u komentarima uzbuđeno poručile kako se nadaju da će sljedeće godine fotkati gospođu Eciju, na što im je ona odgovorila "Inshallah" iliti "ako Bog ga". Time je svima dala do znanja kako ne bi imala ništa protiv da je Nikola odvede do oltara.

Prva zajednička fotografija golupčića prikazuje ih kako se ljube u morskom plićaku u Veloj Luci na Korčuli, odakle su se uputili u Split, gdje su se zabavljali na koncertu Saše Matića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Koliko joj je lijepo, Ecija dijeli u pričama na svom profilu na Instagramu pa se tako u jednoj našalila kako joj je uz finu hranu Nikola najdraži na cijelom svijetu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +5 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Celebrity Otkriven razlog razvoda slavnog para nakon 7 mjeseci braka: "Srce mu je slomljeno, osjeća se kao idiot"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene