Ecija Ivušić otkrila je kako ne bi imala ništa protiv da uskoro postane gospođa.

Galerija


Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić uživa u novoj ljubavi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem, s kojim je već neko vrijeme u vezi, a sretnu je vijest ovih dana podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Nakon dva propala braka ovaj poznati latino šarmer sreću je pronašao u 20 godina mlađoj ljepotici Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić prvi put progovorila o novoj ljubavi: "Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno"

Sreću ne kriju ni Ecijine prijateljice, koje su joj u komentarima uzbuđeno poručile kako se nadaju da će sljedeće godine fotkati gospođu Eciju, na što im je ona odgovorila "Inshallah" iliti "ako Bog ga". Time je svima dala do znanja kako ne bi imala ništa protiv da je Nikola odvede do oltara.

Prva zajednička fotografija golupčića prikazuje ih kako se ljube u morskom plićaku u Veloj Luci na Korčuli, odakle su se uputili u Split, gdje su se zabavljali na koncertu Saše Matića.

Koliko joj je lijepo, Ecija dijeli u pričama na svom profilu na Instagramu pa se tako u jednoj našalila kako joj je uz finu hranu Nikola najdraži na cijelom svijetu.

Otkriven razlog razvoda slavnog para nakon 7 mjeseci braka: "Srce mu je slomljeno, osjeća se kao idiot"