Ecija Ivušić je najnovijom provokativnom fotografijom zapalila društvene mreže.

Galerija


Domaća radijska voditeljica Ecija Ivušić svakodnevno s obožavateljima na svom profilu na Instagramu, gdje je prati njih 53 tisuće, dijeli dio vlastite svakodnevnice ali i uljepšava njihovu.

Vezani članci Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Domaća voditeljica u kupaćem kostimu izvela stoj na rukama: "To je žena koja može sve, zvjerka" Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) "Sedam tjedana apstinencije?! OK, vrijeme je za buđenje": Vratila se nikad senzacionalnija Nikolina Pišek Ristović

A Ecija ih je posljednjom objavom na popularnoj društvenoj mreži raspametila, naročito onaj muški dio vjernih fanova.

Naime, pohvalila se kako je ljeto za nju već u punom jeku i podijelila fotografiju na kojoj u kupaćem kostimu naslonjena na ogradu terase uživa u zalasku sunca uz more. Pritom se u prvom planu našla voditeljičina bujna pozadina, a to je definitivno jedna od njezinih najprovokativnijih objava dosad što su složno zaključili njezini pratitelji. 

"Bez filtera, samo ljubav", napisala je Ecija uz fotografiju koja je nastala u Mandrama na otoku Pagu.

Obožavatelji nisu krili koliko im se svidjelo što vide, a to  su joj poručili u komentarima.

"Fotografu je ako je muško u pitanju trebalo izmjeriti tlak nakon ovog", "Lijep pogled u daljinu", "Kakav zalazak sunca, blago fotografu za takvu panoramu", samo su neki od komentara na fotografiju koja je užarila internet.