Lijepa voditeljica Ecija Ivušić zapalila je Instagram svojim fotografijama iz mora.

Galerija


Domaća radijska voditeljica Ecija Ivušić svakodnevno s obožavateljima na svom profilu na Instagramu, gdje je prati njih 53 tisuće, dijeli dio vlastite svakodnevnice, ali i uljepšava njihovu.

Vezani članci Laži s Instagrama Instagram je groblje istine, pogledajte njihove bizarne pokušaje laganja Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Glumica fotografijom od 4 milijuna lajkova zapalila društvene mreže: "Prekrasna si iz svih kutova"

Naime, Ecija trenutno uživa na ljetovanju, a njezine vruće fotografije koje je nedavno objavila apsolutno su oduševile fanove. 

Ljepotica na fotkama stoji u morskom plićaku u iznimno pripijenoj haljini od lateksa u boji kože. Haljina je istakla Ecijine obline, a u prvom planu su njezini raskošni bokovi i grudi

Zavodljive poze u kojoj se voda cijedi s nje voditeljica je popratila s opisom "I Was Here". 

"Jesi li realna, ženo?", "Prekrasna", "Goriš", "Ovo je još jedan top", "Baš si komad", "Opasno zgodno izgledaš", hvalili su je pratitelji.

Ova 32-godišnjakinja poznata je po tome što voli objavljivati zamamne fotografije, no ovog puta je uspjela nadmašiti samu sebe. Njezine su fotke iz zabačenog plićaka sigurno rasplamsale maštu mnogih muškaraca i žena. 

Kraljica iselila iz palače, zbog problema koji je nastao u pomoć su joj priskočili i stručnjaci