Drama s Ecijom Ivušić i njezinim prekidom s nogometašem Nikolom Pokrivačem se nastavlja.

Galerija


Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač ovog su ljeta potvrdili vezu, koju su nedavno prekinuli.

Vezani članci Ecija Ivušić i prijateljica (Foto: Instagram) Mijenjala izgled, ali ne i prijateljicu: Ecija Ivušić jako se promijenila s godinama, što dokazuju ove fotke Ecija Ivušić (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Ljepotica je zatim na Instagramu cijelu situaciju počela komentirati  na sebi svojstven način. Nakon što je zaključila da žabama nije mjesto s princezama, Ecija je objavila još jednu fotografiju koju je pratio znakovit opis. 

Naime, bivša radijska voditeljica Ecija objavila je nekoliko fotografija s revije Snježane Mehun i dizajnera Antuna Tina Brišara uz koje je napisala cijeli mali esej. 

"Jučer bajka, danas hajka. Jer doslovno ne znam di gonim", započela je Ecija svoj poduži opis ispod fotografija.

"Nema veze, glavno da je jučer ispisano par stranica u mom Dnevniku jedne princeze. Danas nastavljam ipak u stilu Bridget Jones. A ako ćemo iskreno, Bridgetini dnevnici su puno zanimljiviji, životniji... A tek da se dokopate Ecijinih... eee, to bi već bio 'život'. Uglavnom, šta će ti taj život ako ga ne živiš, nemaš materijala za ispisivanje novih stranica i utvrđivanju gradiva u čitanju starih", nastavila je.

"Samo, molim te, nemoj ništa prepisivat. Život služi da piše nove retke, ne da prepisuje stare. Udahni, napiši i nikad ništa ne izbriši. Jer griješiti je ljudski, opraštati još više, ali ako vam se gumica istroši prije olovke, možda ste ipak malo pretjerali", zaključila je.

"Ecipeciquotes", dodala je u hashtagovima.

Od prekida kratke veze s Nikolom Pokrivačem Ecija često objavljuje znakovite objave na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jučer bajka, danas hajka. Jer doslovno ne znam di gonim 😆🤦🏻‍♀️. Nema veze, glavno da je jučer ispisano par stranica u mom Dnevniku jedne princeze. Danas nastavljam ipak u stilu Bridget Jones. A ako ćemo iskreno, Bridgetini dnevnici su puno zanimljiviji, životniji.. a tek da se dokopate Ecijinih... eee, to bi već bio “život” 😂🕺 Uglavnom, šta će ti taj život ako ga ne živiš, nemaš materijala za ispisivanje novih stranica i utvrđivanju gradiva u čitanju starih. Samo molim te nemoj ništa prepisivat. Život služi da piše nove retke, ne da prepisuje stare. Udahni, napiši i nikad ništa ne izbriši. Jer griješiti je ljudski, opraštati još više, al ako vam se gumica istroši prije olovke, možda ste ipak malo pretjerali 🧚‍♀️ . . . #ecipeciquotes #ducheeswomenswear #duchees #fashionshow #palace #glitterdress #dresstoimpress #👸🏻

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest