Kakva priča!

Ecija Ivušić prepričala bizaran san koji sanja već 15 godina, neki su dijelovi stvarno neobjašnjivi: "Gledao me zbunjeno i nije znao za to"

Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Galerija

Ecija Ivušić na Instagramu prepričala neobičan san koji sanja već godinama, a koji joj se sada konačno i ostvario.

Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić i bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević uživaju u svojoj sreći nakon što je pala romantična prosidba, a nakon što su se prvi dojmovi slegli, ona je na profilu na Instagramu otkrila jedan neobičan detal.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ecija je sa svojim pratiteljima podijelila san koji sanja iznova više od 15 godina, a koji joj se, kako se čini, sada konačno i ostvario.

"Postoji jedan san koji sanjam, recimo od svoje dvadesete godine. Ne sanjam ga metaforički, nego ga zaista sanjam. Ponavlja mi se periodički dakle već 15, a možda i više godina. Pročešljala sam sve sanjarice, tumačenja snova, knjige koje se bave podsvijesti, čak sam u jednom navratu pričala i sa jednim cjenjenim psihologom o tumačenju tog sna. Niti jedno tumačenje nije bilo egzaktno, a oni kojima sam pričala bi najčešće rekli- “Ma šta te briga što znači, glavno da je lijep san.” A to definitivno je. Zato što godinama sanjam dvorac kojim lutam i stalno nailazim na nove sobe, police s knjigama, vrtove s kipovima i fontanama. San se iznova nadograđuje i svaki puta dvorac je sve veći i prostorije ljepše. Dan prije nego što me Goran zaprosio, gledali smo kroz prozor našeg apartmana u Villi Cori te sam mu počela pričati o tome snu zato što me vrt s fontanom, kipovima i stepenicama ispred sobe, neodoljivo podsjećao na vrt iz sna. Goran me gleda zbunjeno i kaže- “Pa kako to da mi prije to nisi pričala, užasno je freaky san i to što baš ovako sve izgleda u njemu.” Iskreno nisam se zamarala sa značenjem toga, uživala sam u trenutku i mislim si- pa šta, dvorac ko dvorac, vrt ko vrt. U svakom je (valjda) isto. Uglavnom 10 sati nakon tog razgovora u dvorcu me zaprosio. Nije znao za moj san otprije. I šta reći… Ponekad se snovi poklope s javom, dobri ljudi s još boljim dušama i baš uvijek, ali uvijek, sve bude dobro. Što se tiče dvoraca, neka su i malene kolibe, vaši “dvorci” su uvijek tamo gdje je vaše srce. A što se tiče srca, dok god je veličine dvorca, sve je dobro. Kome još nije, bit će. Uvijek bude. Samo sanjajte. A dok ste budni volite. Osjećajte. Živite. Činite dobro. Budite čovjek. I sve će biti kako triba", napisala je Ecija uz fotografije dvorca u Italiji u kojem ju je Goran zaprosio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Ecija i Goran zaručili su se nakon šest mjeseci veze u Italiji kamo ju je on odveo na lažni poslovni put, a ona je na Instagramu prepričala kako je izgledala prosidba i pohvalila se prstenom.

O njihovoj se vezi počelo šuškati nakon što je Ecija na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem se grle, a par se nakon toga zajedno pojavio i na jednom eventu i od tada svoju ljubav više od nikoga ne kriju. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene