Ecija Ivušić nedavno je prekinula vezu s Nikolom Pokrivačem, no gradska događanja ne propušta.

Galerija


Ako je netko rado viđen gost domaćih evenata, onda je to svakako voditeljica Ecija Ivušić.

Vezani članci Danijela Gračan (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Danijela Gračan 1990. bila je Kraljica svijeta, a malo tko se sjeća da je tada ljubila Gorana Ivaniševića Lucija Beden (Foto: PR) Profesionalnost na razini: Domaća manekenka prošetala pistom sa slomljenim zglobom

Domaća voditeljica zablistala je na drugoj modnoj večeri BIPA Fashion.hr, a to joj je bio prvi službeni izlazak nakon što je na svoj način potvrdila prekid veze s nogometašem Nikolom Pokrivačem, brisanjem svih njegovih fotografija sa svog Instagrama.

Ecija je učinila još jednu stvar koju obično čine žene nakon prekida ljubavnog odnosa, a to je da je promijenila frizuru te sada ima duže uvojke za koje je dobila samo riječi hvale od obožavatelja i kolega.

Za izlazak na reviju poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke odlučila se za kožno izdanje roza haljinice te čizmica u pink boji, dok je šminka ovoga puta bila u prirodnijim tonovima.

Ecija je rado pozirala fotografima s osmijehom na licu, a i njezine posljednje objave na društvenim mrežama ostavljaju dojam kao da se odlično drži te veseli novim životnim i ljubavnim izazovima.

Voditeljica se na reviji družila s bliskim prijateljima od kojih se posljednjih mjeseci ne odvaja, a radi se o Nives Celzijus, Daliboru Petku te Snježani Mehun. Upravo s njima odgledala je novu kolekciju glamuroznih haljina dizajnera koji je itekako poznat upravo po takvim komadima. 

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"