Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač zabavaljali su se na koncertu Saše Matića.

Galerija


Nakon što je objavila vijest kako je u vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem, naša radijska voditeljica i novinarka Ecija Ivušić podijelila je na društvenim mržama dio atmosfere s večere i koncerta na kojem su se zajedno zabavljali.

Vezani članci Tihana Lazović i Branislav Trifunović Domaća glumica potvrdila ono o čemu se šuškalo mjesecima: Ljubi 12 godina starijeg Trifunovića Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Preminula glumica 37 godina je voljela jednog muškarca s kojim se uselila nekoliko dana nakon fatalnog susreta

Novopečeni par se tako iz Vela Luke na Korčuli otputio do Splita na koncert pjevača Saše Matića, a koliko su zaljubljeni svjedoči snimka na kojoj razmjenjuju nježnosti i poljupce ali i ne skidaju osmijehe s lica.

Vijest o vezi s Nikolom, jedna od naljepših Hrvatica objavila je na svom profilu na Instagramu, nakon što je godinama svoj ljubavi život skrivala od očiju javnosti. Sada ne krije koliko je zaljubljena i sretna što se Nikola pojavio u njezinu životu.

"Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te moj N", napisala je Ecija na fotografiji na kojoj ona i Nikola razmjenjuju poljupce u plićaku na plaži u Vela Luci.

Baš kao ni Ecija, Nikola dosad nije otkrivao previše detalja iz ljubavnog života no, iza njega je 4-godišnji brak s bivšom suprugom Katarinom s kojom ima 5-godišnju kći Niku. Javnost je prije nekoliko godina potresla i vijest da nogometaš boluje od karcinoma limfocitnog tkiva kojeg je 2017. godine treći put hrabro pobijedio.

Slavni par razvodi se nakon 7 mjeseci braka, ona snimljena u strastvenom poljupcu s drugom ženom!