Tajnovita Petra

Kakvo iznenađenje: Bogata nasljednica rodila blizance!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako svoju drugu trudnoću nije isticala u javnosti kao njezina mlađa sestra, Petra je sada potvrdila kako se njezina mala obitelj proširila.

Mala Ecclestonica koja otapa i najtvrđa srca!

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Petra Ecclestone Stunt i njezin suprug James Stunt dočekali su pojačanje u obitelj. Bogata nasljednica i kćer Bernieja Ecclestonea rodila je blizance, dva sina, u bolnici u Los Angelesu.

Ona se tamo i preselila, te živi u sunčanoj Kaliforniji zadnjih nekoliko godina. 26-godišnja nasljednica Formule 1 sve je iznenadila jer nitko nije očekivao da na svijet stižu – blizanci. 'Čak je i njezina sestra Tamara bila iznenađena', rekao je izvor, piše Daily Mail.

Petra i James već imaju 2-godišnju kćer Lavinia, a za razliku od sestre Tamare koja svaki detalj iz svojeg života objavljuje na Instagramu, Petra je prilično oprezna i rezervirana kada je u pitanju njezin privatni život. U svakom slučaju, sada će imati pune ruke posla!

 

Family dinner

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene