Dynamo je na profilu na Instagramu objavio da je zaražen koronavirusom i požalio se na britansko zdravstvo.

Galerija


Jedan od najpoznatijih iluzionista današnjice, 37-godišnji Britanac Steven Frayne, umjetničkog imena Dynamo, na svom je profilu na Instagramu objavio vijest da je zaražen koronavirusom, objasnio kakve simptome ima ali i negativnom kritikom prozvao britanski zdravstveni sustav.

Vezani članci Ilustracija Susjedi imaju najviše novozaraženih od početka pandemije - čak 8467: "Umiru mladi, necijepljeni ljudi" Testiranje na koronavirus, ilustracija U Hrvatskoj nešto više od 1000 novozaraženih: Provjerite kakvo je stanje po županijama

"Bok ljudi, nadam se da ste svi na sigurnom i dobro. Bilo je teško nekoliko proteklih tjedana i želio sam vas izvjestiti o tome. Kao što znate imao sam neke zdravstvene probleme unatrag nekoliko godina i moje stanje je koronavirus učinilo vrlo opasnim i stvarnim. Osjetio sam nevjerojatno olakšanje nakon što je ono najgore prošlo ali želio sam da znate što se događa. Molim da shvatite ovaj virus ozbiljno i sjetite se da ostajanjem kod kuće štitite mnoge druge", napisao je u statusu.

"Nažalost, pozitivan sam, a to sam saznao nakon što sam se privatno testirao i platio to. Za nekoga tko je zbog svog zdravstvenog stanja otprije u rizičnoj kategoriji, mislim da to nije u redu. Također, sad mogu i trebam obavijestiti ljude s kojima sam bio u kontaktu da prate svoje stanje i testiraju se i sami ako se ne osjećaju dobro. Ova bolest ne bira i pojavljuje se u raznim oblicima pa ju nekad nije jednostavno detektirati", objasnio je u snimljenom videu.

Inače, Dynamo boluje od Chromove bolesti i artritisa, a izvođenjem iluzija počeo se baviti u djetinjstvu kako bi se usprotivio zlostavljanju vršnjaka. Njegovi najpoznatiji trikovi kojima se proslavio uključuju hodanje po londonskoj rijeci Temzi i levitaciju iznad nebodera "The Shard" visokog 310 metara.

Instagram u transu: U minijaturnoj haljini otkrila dekolte i vitke noge pa priznala za čim čezne