Dwayne Johnson prisjetio se teškog života prije 27 godina.

Galerija


Holivudski glumac Dwayne Johnson Rock danas se nalazi na listi najplaćenijih ljudi u svijetu zabavne industrije, no u životu mu nije uvijek sve bilo sjajno.

Vezani članci Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Izrazi lica sve govore: Obiteljsko druženje ostalo u sjeni žustre svađe bivših supružnika nasred ulice Slika nije dostupna Dvoje mrtvih i troje ranjenih u napadu na London Bridgeu: Ubijen napadač koji je na sebi imao "lažnu eksplozivnu napravu"

Tako se povodom američkog Dana zahvalnosti, 46-godišnji glumac prisjetio teških vremena kada gotovo nije imao novaca ni za hranu.

"Prije točno 27 godina na Dan zahvalnosti, dok smo živjeli u Tampi na Floridi, bili smo toliko siromašni da si nismo mogli priuštiti ni puricu", napisao je Dwayne koji je ovogodišnji Dan zahvalnosti proveo u Londonu.

"Ovaj Dan zahvalnosti je za mene jedinstven, jer je prvi kojeg provodim van Sjedinjenih Američkih država i nisam kod kuće. Ali i ovdje u Londonu kuhamo i zahvaljujemo na svemu što imamo, na našim voljenima", objasnio je glumac.

Iako nekad siromašan, Dwayne trenutno boravi s obitelji u londonskom luksuznom zdanju, gdje su boravili i bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt 2016. godine, glazbenici Elton John i Fergie, navodno ima osam spavaćih soba, osam kupaonica, ljetnikovac u vrtu, unutarnji bazen i igralište.

Čini se kako Dwayne u londonskom domu uživa, a na Instagramu se pohvalio i fotografijom na kojoj jaše konja u vlastitom dvorištu.

Majinim mukama konačno došao kraj: Pogledajte to veselje nakon skidanja gipsa

 

Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad