Dwayne "The Rock" Johnson oženio je svoju dugogodišnju djevojku Lauren Hashian.

Galerija


Miljenik Hollywooda, ali i mnogih žena, slavni glumac Dwayne Johnsonpoznatiji pod nadimkom "The Rock" koji je zaradio zbog goleme mase svojih mišića, otkrio je da se nakon 12 godina sretne veze s Lauren Hashian - napokon oženio. 

Vezani članci Boris Svrtan i Kristina Turk (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Vjenčanje 18 mjeseci nakon upoznavanja u kafiću: Domaći glumac drugi put pred oltarom Richard Gere (Foto: Getty Images) Tko je 33 godine mlađa ljepotica koja je osvojila srce šarmera Richarda Gerea, a s kojom će uploviti u treći brak?

Na svom je Instagramu objavio dvije fotografije s romantičnog vjenčanja na Havajima, a uz njih je napisao "Uzimamo!".

Dwayne je na vjenčanju bio u ležernom izdanju, odjeven u bijele hlače i raskopčanu košulju, s tradicionalnim havajskim vijencem oko vrata, dok je njegova mladenka nosila tradicionalnu čipkastu vjenčanicu i dugi romantični veo.

Par se upoznao 2006. dok je Dwayne još bio u braku s prvom suprugom, Dany Garciom, s kojom ima 18-godišnju kćer Simone.

Nakon razvoda ušao je u vezu s Lauren, a u međuvremenu su dobili dvoje djece: trogodišnju Jasmine i jednogodišnju Tianu.

Glumac je prošle godine izjavio da Lauren u svakoj prilici naziva svojom suprugom.

"Stalno ju tako nazivam pa me puno ljudi pita jesam li se oženio. Ja bih im rekao da nisam. Polako, nemojte požurivati velikog taticu", našalio se tada.

Zanosna plavuša koja princa Harryja nije uspjela odvesti pred oltar sada se udaje - za markiza Harryja