Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objavljena fotografija prikazuje njegovu majku u suzama, a u opisu je objasnio što se dogodilo.


Dwayne Douglas Johnson, poznat pod nadimkom The Rock, nije niti malo čvrst kada su u pitanju emocije i obiteljski odnosi. Slavni glumac i hrvač nikada nije bio sramežljiv po pitanju svojih osjećaja i svog odnosa sa svojom majkom. Na svom je Instagramu objavio emotivnu fotografiju svoje majke Ate Johnson povodom Majčinog dana.

Vezani članci Ivana Tomić Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom'' Slika nije dostupna Opaka konkurencija slavnoj Kim – hoće li prihvatiti izazov?

Objavljena fotografija prikazuje njegovu majku u suzama, a u opisu je objasnio što se dogodilo.

Irina se povezuje s glumcem i bivšim hrvačem Dwayneom Johnsonom s kojim je prošle godine snimila film 'Hercules'.

'Zanimljiva priča za Majčin dan. Sjedimo skupa u avionu i odjednom se ona ogleda oko sebe i kaže „Sine, ne mogu vjerovati da je ovo moj život. Baka i djed bili bi jako ponosni“. Ja sam je tada upitao je li sretna i baš nam je u tom trenutku stigao doručak. Ona mi je odgovorila: „Jesam li sretna? Prije sam se brinula kako ću nam platiti doručak, a sada mi ga netko samo servira. Sine, ne mogu biti sretnija“, rekla mi je kroz suze. To je žena koja je, kada sam imao 14 godina, bila izbačena iz stana jer nije mogla plaćati stanarinu od 1222 kuna tjedno. Samo sa je gledao i nasmijao se jer mi je rekla da je sretna, a svi znate da kada nam roditelji kažu da su sretni to znači da smo mi napravili dobar posao kao njihova djeca. Sretan Majčin dan svim majkama koje su to zaslužile i sretan Majčin dan mojoj majci koja će me vjerojatno ubiti jer sam stavio sliku na kojoj ona plače', napisao je na Instagramu.

 

A photo posted by therock (@therock) on

Zadnji put kada je objavio fotografiju majke kako plače bilo je za Božić kada joj je poklonio automobil.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook