Američki glumac Dwayne Johnson prošao je dug put kako bi se našao na Fobesovoj listi najplaćenijh glumaca.


Dwayne Johnson svoju karijeru počeo je sa svega sedam dolara u džepu. Bilo je to davne 1995. godine, a od tada je Dwayne, poznatiji kao 'The Rock', postao planetarno poznat. Bivši boksač i glumac koji se proslavio filmovima 'Brzi i žestoki' napreduje iz godine u godinu. Tako je 2012. prvi put uopće osvanuo na Forbesovoj listi najbogatijih celebritya, a sada je već zasjeo na sami vrh.

Vezani članci Film San Andreas Zbog ovog filma katastrofe jedan je dječak spasio život svom mlađem bratu i postao pravi heroj Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno

Mišićavi glumac, koji redovito objavljuje svoje selfije na Instagramu , našao se na Fobesvoj listi najplaćenijih glumaca s 64,5 milijuna zarade. 44- godišnji glumac prisjeti se trnovitog puta do uspjeha.

'Pogledao sam u svoj džep, i imao sam sedam dolara', priznao je za The Hollywood Reporter. 'Vau, sedam dolara na moje ime'. Sve se to dogodilo početkom 90-ih kada je morao prekinuti karijeru u NFL-u  zbog ozljede koljena. The Rock je zatim zaigrao u kanadskoj ligi američkog nogometa. No, sreća mu se tada nije osmjehnula. Izbačen je iz tima jer nije bio dovoljno dobar, te kaže kako mu je to bilo najgore razdoblje u životu.

 

A photo posted by therock (@therock) on

No, ubrzo se sve promijenilo.1995. započeo je hrvačku karijeru u WWE-u i postao jedan od najpopularnijih hrvača u povijesti WWE-a. 

 

A photo posted by therock (@therock) on

Nekadašnji boksač okrenuo se glumi 2002., a samo dvije godine poslije imao je svoju prvu filmsku ulogu u filmu 'Kralj Škorpiona'. Od igrača američkog nogometa, boksača pa do glumca s najvećom zaradom u Hollywoodu, Dwayne Johnson je dokazao kako je u životu sve moguće.