savršen su par

Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) +0 Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Dwayne Johnson je na premijeru svog novog filma stigao sa suprugom i majkom, a svi su primijetili da je slavni snagator zaista zablistao.

Slavni holivudski snagator Dwayne Johnson poznat pod nadimkom "The Rock" zablistao je na premijeri filma "Red Notice" ovoga tjedna i to zahvaljujući svojoj supruzi Lauren. Na premijeru je doveo i svoju majku Atu, a sudeći prema fotkama, slavni snagator uživao je u društvu omiljenih žena.

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson (FOTO: Profimedia) Raznježio obožavatelje Odbrojavanje počinje! Preslatkom objavom najavio dolazak još jedne djevojčice

Lauren je oduševila sve u jednostavnoj elegantnoj asimetričnoj haljini koja je istaknula njezinu besprijekornu liniju, a osmijesi na licima popularnog para pokazali su koliko se vole. Dwayne i Lauren vjenčali su se prije dvije godine, a prije nego što su stali pred oltar dobili su kćeri Jasmine i Tianu.

The Rock iz prijašnjeg braka s Dany Garcijom ima kćer Simone, a bivši par koji je bio u braku deset godina i dalje je u odličnim odnosima. Čak zajedno vode i produkcijsku kuću, a njegova nova supruga sprijateljila se s Dwayneovom bivšom.

"Imam kuću punu predivnih žena", rekao je The Rock jednom prilikom. Istaknuo je kako je odrastao kao sin jedinac te mu paše što danas ima veliku obitelj.

Iako se njegova Lauren ne bavi istim poslom kao i on, zajedno su radili na nekoliko projekata. Snimili su ove godine zajedničku pjesmu, a Johnson za nju uvijek ističe što je ponosan da je glazbenica.

Par se upoznao 2006. godine dok je Dwayne bio u Bostonu zbog snimanja filma "The Game Plan". Počeli su se viđati godinu dana kasnije, a u prosincu 2015. godine dobili su prvo dijete. Uvijek su govorili da im se ne žuri pred oltar, no nakon vjenčanja oboje su rekli kako su sretni što su ozakonili svoju vezu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene