'Dvostruki život'

VIDEO Ova kućanica za užitak plaća visoku cijenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od 22. travnja Doma TV premijerno donosi drugu sezonu američke dramske serije producentice i glavne glumice Jennifer Love Hewitt. Priča je to o kućanici koja nakon nestanka supruga mora voditi dvostruki život kako bi prehranila svoju obitelj.

U prvoj smo sezoni upoznali Riley Parks (Jennifer Love Hewitt), kućanicu iz gradića u Teksasu koja mora sama podići svoje dvoje djece kad njen suprug Kyle nestane. Na savjet prijatelja, Riley odlazi na tečaj za maserku u spa centru koji suptilno nudi seksualne usluge. Tajeći svoje novo zanimanje od prijatelja i obitelji, ona napravi specijalnu listu klijenata s kojima je ostvarila poseban odnos, odnosno s njima redovito razgovara o njihovim problemima kod kuće, koji su ih i doveli do nje.

Pogledaj i ovo showbuzz U ime časti Nakon smrti supruge upoznao je djevojku iz snova

Csilla Barath Bastaić u Kud puklo da puklo: U Ulozi Doris ima podmukli plan

Dok se bori sa rastućim osjećajima za svog šogora Evana (Colin Egglesfield), Riley će napraviti sve da dovede u ravnotežu svoj dvostruki život. No kada se u njen život ponovno vrati suprug Kyle stvari se zakompliciraju.

Prva je sezona završila povratkom Rileyinog supruga Kylea kojega nije dočekala topla dobrodošlica. Osim toga, zbog lokalnih vlasti Rileyin je dvostruki život stavljen u opasnost. U drugoj se sezoni Riley mora suočiti s mogućnošću da joj suprug mora ići u zatvor. Riley ne smije stati na put policajcima niti pokazati da je umiješana u kriminalni život svojeg supruga kako ne bi završila u zatvoru. Suočena s velikim troškovima, Riley se mora odlučiti na neke korake koji joj se nimalo ne sviđaju, a Kyle uporno pokušava ponovno pridobiti Rileyinu ljubav.

Što će se dogoditi s Rileyinim poslom, novčanim problemima i njihovom ljubavlju, gledatelji Doma TV-a imat će priliku saznati u novoj i uzbudljivoj sezoni serije 'Dvostruki život'.

Jennifer Love Hewitt

Otkrivamo tko se krije iza likova u vašim omiljenim TV serijama

Lijepa glumica, producentica, autorica, redateljica i spisateljica rođena je u Teksasu, a svoje drugo ime Love dobila je zahvaljujući majci koja je obećala svojoj prijateljici s koledža da će, ukoliko rodi curicu, nazvati je po njoj. Svoju ljepotu duguje genima, majci Talijanki i ocu Nijemcu. Jennifer se od djetinjstva bavila plesom i glumom. Njezin prva uloga bila je u filmu 'Munchie', a slavu je stekla u hororu 'Znam što si radila prošlog ljeta'. Glumila je u 'The Audrey Hepburn Story' te je iste godine postala najpopularnija TV glumica prema podacima mjerenja slavnih osoba Q rating. Nokia ju je odabrala za svoju glasnogovornicu. Zajedno sa Sigourney Weaver glumila je u komediji 'Srcolomke'. Napisala je i izvela pjesmu 'I'm Gonna Love You' za film te je osvojila nagradu DVD Premiere Awards u kategoriji najbolje originalne pjesme. Za film 'The Client list' Jennifer je nominirana za Zlatni Globus 2011. godine.

Osim televizijske i filmske karijere ova glumica je ujedno i pjevačica. Hewitt je otpjevala naslovnu pjesmu za drugu sezonu serije 'Dvostruki život'. Napisala je i knjigu 'The Day I Shot Cupid' koja je bila New York Times bestseller. Radila je i kao producentica TV serija.

Loretta Devine rođena je u Houstonu, Texas. Diplomirala je govor i glumu na preddiplomskom studiju na Sveučilištu u Houstonu, a kasnije je magistrirala kazalište. Najpoznatija je po ulozi u filmu 'Čekajući izdisaj'. Dobitnica je prestižne nagrade Primetime Emmy Awards za ulogu u seriji 'Uvod u anatomiju', a uz to je dobitnica i 11 drugih nagrada te 19 nominacija.

Colin Egglesfield rođen je u Dearbornu, Michigan. Osim po ulozi u 'Dvostrukom životu', poznat je i po svojim ulogama u filmovima 'Nešto posuđeno' i 'Specijalci', a glumio je u serijama poput 'Merlose Place', 'Divino novo ruho', 'Hawaii Five-o', 'Reži me' i 'Zakon i red: Odjel za žrtve'.

Cybill Lynne Shepherd rođena je u Memphisu, a svoju je karijeru započela kao model osvojivši naslov tinejdžerske miss Memphisa. Postala je modna ikona i bila je na naslovnicama svih poznatijih časopisa, a bila je i glasnogovornica L'Oreala. Debitantsku ulogu u filmu ostvarila je glumeći u filmu 'Posljednja kino-predstava'. Svoju je filmsku karijeru nastavila u filmovima 'Zavodnik', 'Taksist' te u seriji 'Fantasy Island'. S Bruceom Willisom glumila je u filmu 'Moonlight'. Dobitnica je 11 nagrada, od kojih su tri Zlatna globusa te tri nagrade People's Choice Awards, uz 15 drugih nominacija.

Brian Hallisay rođen je u Washingtonu te je nakon srednje škole stekao diplomu iz ekonomije i povijesti. Započeo je svoju karijeru pojavljivanjem u epizodi serije 'Pogled iznutra'. Nakon toga glumio je u seriji 'Strong Medicine'. Njegov debitantski nastup u filmu ostvario je u 'Do dna', zatim je glumio u 'Bez traga', 'Zaboravljeni slučaj' i 'CSI: New York'. Imao je gostujuću ulogu u seriji 'Kosti',a nakon toga je glumio u 'Savršenom oružju', 'Mediju' i 'Na visokoj nozi'. Nakon toga dobio je ulogu Rileyina supruga u seriji 'Dvostruki život', a u stvarnom su se životu on i Jennifer Lowe Hewitt zaručili i oženili 2013. godine te su dobili i dijete.

Na Doma TV-u premijerno od 22. travnja ne propustite drugu sezonu uzbudljive dramske serije 'Dvostruki život', u kojoj je užitak na visokoj cijeni, diskrecija je sve, a glavna je protagonistica suočena s novim problemima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene