Begoña Villacis španjolska je političarka koja nevjerojatno sliči vojvotkinji Meghan Markle. Čine li se i vama istima?

Galerija


Svjetska politička scena u svojim redovima ima i jednu vrlo lijepu damu – dvojnicu vojvotkinje Meghan Markle.

Vezani članci Meghan Markle Oglasio se član obitelji Meghan Markle i otkrio jedan šokantan detalj o njoj Meghan Markle (Foto: Instagram) Neviđene fotografije sa seta serije razotkrile kako se Meghan ponaša kada se ugase kamere

Begoña Villacis (41) španjolska je političarka i odvjetnica, članica gradskog vijeća u Madridu i kandidatkinja za gradonačelnika tog kraljevskog grada. Iako ju Španjolci povezuju prvenstveno s politikom, ostatak svijeta ostao je osupnut njezinim izgledom. 

Villacis iznimno nalikuje na slavnu ljepoticu koja se već godinama nalazi u centru pozornosti – Meghan Markle. Lijepa vojvotkinja koja je nedavno postala majka malenog Archieja, sina princa Harryja, tako je naišla na opaku konkurenciju. 

Mnogi će se kada vide Meghan i Villacis zapitati – koja je ljepša i šarmantnija? 

Španjolka je, baš poput Meghan, poznata ne samo zbog svog talenta i karijere već i po jako razvijenom modnom stilu koji neodoljivo podsjeća na onaj članice britanskog dvora. Kada je javnost uočila ovu nevjerojatnu sličnost, Begoña se počela sve više i odijevati kao Meghan, zbog čega je dobivala i više medijske pažnje. 

Ova odvjetnica u pravo se zaljubila gledajući filmove o sudskim parnicama, a studij je završila na Sveučilištu San Pablo. Lijepa dama od Meghan je starija 4 godine, a upravo je dočekala i svoje treće dijete – kćerkicu.

Kada se prvi puta u javnosti pojavila sa svojom kćerkicom, sličnost s Meghan bila je šokantna. 

Srpski tenisač svim se silama trudi osvojiti 14 godina stariju Rozgu: Evo što sve radi kako bi ju zaveo!