Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala s obitelji na božićne blagdane.

Galerija


Dvije su osobe optužene za krađu vrijednog nakita u prosincu u londonskoj kući Tamare Ecclestone, nasljednice vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, objavila je u subotu britanska policija.

Vezani članci Bager, ilustracija Krali bagere u Nemačkoj, prevozili u Hrvatsku pa prodavali po cijelom svijetu, otkrila ih jedna sitnica Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

"Maria Mester (47) i Emil-Bogdan Savastru (29), optuženi su za urotu skovanu radi provale i pljačke", priopćio je Scotland Yard.

Optuženi se trebaju pojaviti u subotu pred londonskim sudom Westminster Magistrates.

Sredinom prosinca policija je bila pozvala u rezidenciju Palace Green, poznatu po nazivu Aleja milijardera, u blizini Hyde Parka, odakle je ukraden nakit velike vrijednosti.

Britanski tisak piše da je vrijednost ukradenog nakita 50 milijuna funti (oko 60 milijuna eura), no policija to nije potvrdila.

Tamara Ecclestone i njezina obitelj nisu bili u kući u trenutku pljačke, već na odmoru. "Bijesni su i šokirani", kazao je obiteljski glasnogovornik.

Policija je objavila da su dva muškaraca u dobi od 21 te 31 godine, koji su bili uhićeni u sklopu te istrage, pušteni iz pritvora, ali su pod nadzorom. (Hina)

Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."