Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala s obitelji na božićne blagdane.

Galerija


Dvije su osobe optužene za krađu vrijednog nakita u prosincu u londonskoj kući Tamare Ecclestone, nasljednice vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, objavila je u subotu britanska policija.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Getty Images) Serijski lopov krao po kamp-kućicama u Dubrovniku: Policija pronašla tek dio novca Kosilica, ilustracija Supružnici ukrali kosilicu, muž je imao kreativno objašnjenje: "Partizani su me tukli na Golom otoku..."

"Maria Mester (47) i Emil-Bogdan Savastru (29), optuženi su za urotu skovanu radi provale i pljačke", priopćio je Scotland Yard.

Optuženi se trebaju pojaviti u subotu pred londonskim sudom Westminster Magistrates.

Sredinom prosinca policija je bila pozvala u rezidenciju Palace Green, poznatu po nazivu Aleja milijardera, u blizini Hyde Parka, odakle je ukraden nakit velike vrijednosti.

Britanski tisak piše da je vrijednost ukradenog nakita 50 milijuna funti (oko 60 milijuna eura), no policija to nije potvrdila.

Tamara Ecclestone i njezina obitelj nisu bili u kući u trenutku pljačke, već na odmoru. "Bijesni su i šokirani", kazao je obiteljski glasnogovornik.

Policija je objavila da su dva muškaraca u dobi od 21 te 31 godine, koji su bili uhićeni u sklopu te istrage, pušteni iz pritvora, ali su pod nadzorom. (Hina)

Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."