Zbog nje se rastao?

Nakon 2 godine fatalna Iva oglasila se o vezi s poznatim pjevačem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gotovo dvije godine nakon razvoda od supruge Lucije Matić s kojom je bio 8 i pol godina te ima dva sina, Boris Novković po prvi put u javnosti je pozirao s djevojkom Ivom Višošević s kojom je u vezi od rastave.

Gotovo dvije godine nakon razvoda od supruge Lucije Matić s kojom je bio 8 i pol godina te ima dva sina, Boris Novković po prvi put u javnosti je pozirao s djevojkom Ivom Višošević s kojom je u vezi od rastave.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

'Istina je, Lucija i ja se razvodimo. I to vrlo civilizirano, bez povlačenja po novinama. Najvažnije je da u ovoj situaciji nitko ne ispašta, naročito ne naša djeca', rekao je Boris tada kratko u izjavi za medije.

>> Boris Novković: 'Tamara je stvarna, to je jedna tragična priča'

Boris i Iva o svojoj romansi kao i o privatnom životu nisu htjeli govoriti u medijima, a na Ivinoj umjetničkoj izložbi po prvi put su pozirali skupa, a Iva je dala i prvu izjavu za medije: 'On mi je stopostotna podrška u radu. S obzirom da smo oboje umjetnici i da se razumijemo, podrška smo jedno drugome', rekla je Iva za Story.

U samozatajnu slikaricu Ivu Višošević pjevač se zaljubio dok je još bio u braku s Lucijom. Fatalni susret se zbio tijekom snimanja spota za Borisovu pjesmu 'Via Ljubav'.

U spotu su nastupile dvije djevojke, od kojih je jedna Lana Petanić, manekenka koja je na snimanje stigla u pratnji Ive, koja se svidjela Borisu pa ju je pozvao na promociju spota u jedan zagrebački noćni klub te su se među njima razvile emocije. Iako su jedni govorili kako se boris upravo zbog Ive rastao od supruge, bliski izvori isticali su kako su nevolje u braku s Lucijom trajale puno duže.

Podsjetimo, kad je pjevač priznao kako se zaljubio u drugu, supruga mu je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Nakon rođenja sina Bona, iselio je iz njihova zajedničkog doma , a svoje roditeljske obveze uredno izvrašva. Osim Bona, par ima i sina Nou.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene