Spremni za Dreleta u štiklama?

"Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom"

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 PR 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 11 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 12 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 9 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 8 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 7 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 6 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 5 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 4 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 3 +1 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 2 Galerija

Peta sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" donosi brojne transformacije, među kojima i one Damira Poljičaka, Maje Bajamić i brojnih drugih.

Iako se dojmovi od prve epizode pete sezone showa još nisu slegli, počinju se nazirati detalji nove epizode "Tvoje lice zvuči poznato". 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Za početak, veliki izazov čeka Davora Dretara Dreleta koji će nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ući u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden.

"Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom", komentirao je Drele te primijetio da će ovaj nastup njemu biti veliki vokalni izazov.

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 8 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 8 Foto: PR

Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić ovaj će put izvesti hit Panjabi MC-ja, a s obzirom na jezik na kojem je pjesma "Mundian to bach ke", komentirala je: "Što ću ja s tekstom, što će tekst sa mnom? Ovo je definitivno jedna od stvari koju ne bih nikad odabrala, ali, evo, ona je odabrala mene."

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 Foto: PR

Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu "Trick me". "Dobila sam uputu da budem Massimo iznutra, a Kelis izvana", rekla je Ana ususret ovotjednoj emisiji.

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 5 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 5 Foto: PR

"Neće biti lagano i poprilično me strah", dodao je. Freddieja Mercuryja za zadatak je dobio Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi put ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show "Tvoje lice zvuči poznato", a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.

Jedna od novosti pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" jesu duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu, a o čemu je točno riječ pročitajte na novatv.hr. 

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 6 TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 6 Foto: PR

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene