Duško Lokin je za RTL Exkluziv otkrio zašto nije bio na sprovodu kolege i prijatelja Krunoslava Kiće Slabinca.

Galerija


Na posljednjem ispraćaju legendarnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca bili su brojni pjevači, njegovi prijatelji i kolege, no Duško Lokin, s kojim je Kićo dogovarao turneju po Kanadi, nije uspio doći.

Vezani članci Krunoslav Kićo Slabinac Slavonija se od Kiće Slabinca oprašta uz tamburu, na posljednjem ispraćaju suze nitko nije mogao suspregnuti Krunoslav Kićo Slabinac Neda Ukraden se prisjetila davnih uspomena s Kićom i otkrila zbog čega su svi znali da joj on piše

Za RTL Exkluziv Lokin je otkrio zbog čega nije ispratio Kiću na posljednji počinak. "S obzirom na to da su na snagu stupile neke zimske mjere, ovo sad zvuči smiješno, ali ja bih morao kupiti četiri nove gume, morao bih putovati u Zagreb i tako dalje. Jednostavno financijski ovog trenutka nisam u stanju kupiti četiri nove gume", rekao je za Exkluziv.

Podsjetimo, legendarni domaći glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac zauvijek nas je napustio 13. studenog ove godine. Posljednji ispraćaj glazbenika održao se u Velikoj dvorani Zagrebakog krematorija na Mirogoju, a njegovoj obitelji je više od 200 ljudi izrazilo sućut. Kićin lijes tamburaši su dočekali tihom svirkom, a izveli su i njegov prvi veliki hit "Plavuša".

Osim u Zagrebu, mnogi su se od njega oprostili i diljem njegove Slavonije. Na trgovima nekoliko gradova uz tamburu i njegove skladbe, kolege i obožavatlji Kići su odali počast.

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u 77. godini nakon borbe s dugom i teškom bolesti. Svojom glazbom ostavio je veliki trag u hrvatskoj povijesti, a mnogi će ga se zauvijek sjećati zahvaljujući njegovim nezaboravnim hitovima.

Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom