bili su dugogodišnji prijatelji

Duško Lokin ispričao zašto nije bio na posljednjem ispraćaju Krunoslava Kiće Slabinca, razlog je stvarno tužan

Duško Lokin Duško Lokin DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Lokin Duško Lokin (Foto: IN Magazin) +0 Krunoslav Kićo Slabinac Galerija

Duško Lokin je za RTL Exkluziv otkrio zašto nije bio na sprovodu kolege i prijatelja Krunoslava Kiće Slabinca.

Na posljednjem ispraćaju legendarnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca bili su brojni pjevači, njegovi prijatelji i kolege, no Duško Lokin, s kojim je Kićo dogovarao turneju po Kanadi, nije uspio doći.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković Pod sedativima je Potreseni Zlatko Pejaković napokon je smogao snage oglasiti se o smrti prijatelja Jasmina Stavrosa

Za RTL Exkluziv Lokin je otkrio zbog čega nije ispratio Kiću na posljednji počinak. "S obzirom na to da su na snagu stupile neke zimske mjere, ovo sad zvuči smiješno, ali ja bih morao kupiti četiri nove gume, morao bih putovati u Zagreb i tako dalje. Jednostavno financijski ovog trenutka nisam u stanju kupiti četiri nove gume", rekao je za Exkluziv.

Podsjetimo, legendarni domaći glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac zauvijek nas je napustio 13. studenog ove godine. Posljednji ispraćaj glazbenika održao se u Velikoj dvorani Zagrebakog krematorija na Mirogoju, a njegovoj obitelji je više od 200 ljudi izrazilo sućut. Kićin lijes tamburaši su dočekali tihom svirkom, a izveli su i njegov prvi veliki hit "Plavuša".

Osim u Zagrebu, mnogi su se od njega oprostili i diljem njegove Slavonije. Na trgovima nekoliko gradova uz tamburu i njegove skladbe, kolege i obožavatlji Kići su odali počast.

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u 77. godini nakon borbe s dugom i teškom bolesti. Svojom glazbom ostavio je veliki trag u hrvatskoj povijesti, a mnogi će ga se zauvijek sjećati zahvaljujući njegovim nezaboravnim hitovima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene