Iako je ovog puta po broju glasova Saša Lozar proglašen najboljim, nastup Dušana Bućana oduševio je mnoge. Slavni je glumac utjelovio kraljicu popa Madonnu te izmamio osmijehe svima.


Bilo je super. Ipak je sve prvo. I prva epizoda i prvo snimanje i sve prvo pa je normalno da si malo napet i pred nekom tremom, ali sada imam neki super osjećaj. Onaj odličan osjećaj ispunjenosti‘, rekao je Dušan Bućan.

Najviši i najmlađi: Je li naša Anastacia bila bolja i od originala?

Vezani članci Slika nije dostupna Svi pričaju o Ivanu Šariću - uvjerite se i zašto! Slika nije dostupna To se zove detaljna priprema: 'Sanjam ga noćima i gledam njegove nastupe'

Iako je naviknut na scenski nastup, ovo je za njega bilo posve novo iskustvo i priznaje, imao je tremu:

Da jer ipak je to nešto novo, nešto strano, pogotovo meni. Ja nikada nešto ovako nisam radio da i pjevam i plešem i glumim da budem i žena i imam štikle, stvarno sam si mislio hoću li ja to sve uspjeti. Zbog toga sam imao tu neku napetost. Uživao sam biti žena, baš sam guštao‘, opisao je poznati glumac kojeg su mnogi na setu zavoljeli zbog zarazne pozitivne energije.

Svih osmero kandidata imali su na raspolaganju sedam dana kako bi psihički i fizički ušli u lik koji su dobili na fotoruletu.

Više o Dušanovom iskustvu pročitajte na službenoj stranici najgledanijeg mega popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook